ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Απρ 30, 2024 | Δημοτικά

Στο δήμο Γλυφάδας πάλι ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου μας εκπλήσσει.

Πέτυχε μετά από αγώνα σε προσωπικό επίπεδο να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για να κατασκευάσει νέο σχολείο, άλλο ένα σχολείο θα συμπληρώναμε.

Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε και το έργο κατασκευής του 7ου Γυμνασίου Γλυφάδας ξεκινά!

Ένα έργο που θα κοστίσει 3.500.000 ευρώ και θα αλλάξει την έννοια του σύγχρονου σχολείου!

 

 

Στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου λέει:

«Η χαρά μας είναι απερίγραπτη! Για την πόλη μας, για τα παιδιά μας, για όλες τις μελλοντικές γενιές: Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση και ξεκινάμε άμεσα το έργο για το νέο 7ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, ένα κτίριο διεθνών προδιαγραφών και μοναδικής αρχιτεκτονικής, ψηλά στην Τερψιθέα.

Ένα έργο πολύ δύσκολο στη σύλληψη, το σχεδιασμό και την εκτέλεσή του και το οποίο απαντά σε ένα άλυτο πρόβλημα δεκαετιών.

 

 

Ένα σύγχρονο, οικολογικό σχολείο», τονίζει ο Δήμαρχος. Και προσθέτει:

«Οι μακέτες που βλέπετε σε δύο χρόνια από τώρα θα είναι πραγματικότητα:

Ένα ολοκαίνουργιο, πρότυπο σχολικό κτίριο, με αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εργαστήρια πληροφορικής, βιβλιοθήκη, γήπεδα μπάσκετ και τένις και άλλες πολλές ανέσεις, που δημιουργούν ένα ιδανικό σχολικό περιβάλλον για μάθηση, γνώση και εξέλιξη. Αυτό ακριβώς δηλαδή που δικαιούνται τα παιδιά μας και αυτό που έχουμε την υποχρέωση να τους παρέχουμε.

 

 

Η κατασκευή θα κοστίσει 3.500.0000 ευρώ, θα γίνει σε έκταση οκτώ στρεμμάτων, σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και στη βάση τεχνικών μελετών με πολύ αυστηρές προδιαγραφές.

Πιστέψτε μας, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και σε αυτό το έργο και θα φροντίσουμε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές προσδοκίες μαθητών, καθηγητών και γονιών.

Για όσους γνωρίζουν που στεγάζεται τις τελευταίες δεκαετίες το 7ο Γυμνάσιο, αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι το έργο αυτό για την σχολική και εκπαιδευτική μας κοινότητα.