ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΛΕΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Ιαν 17, 2024 | Δημοτικά

Το φαινόμενο της έλλειψης καθαριότητας από το Δήμο Γλυφάδας, δεν είναι τωρινό, απλά έχει μεγαλώσει περισσότερο.

Ο μόνος που δεν βλέπει την ανικανότητα διοίκησης της κ. Καυκά στο πόστο της αντιδημάρχου, φαίνεται να είναι μόνο ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου, αν και η οξυδέρκειά του είναι μεγάλη.

Ίσως μόνο αυτός να ξέρει τον λόγο που παραμένει στο πόστο της η κ. Καυκά.

Αλλά θέλουμε να γράψουμε γι αυτούς που όταν έχασαν την εξουσία, ρίχνουν ευθείες βολές στις επιλογές του «αγαπητού» τους δημάρχου, ενώ τόσα χρόνια μάλλον φορούσαν τα παραταξιακά λέπια στα μάτια.

Ειδικά μέσα από τα cocial midia που εκεί ελεύθερα μπορεί να εκφραστεί κάποιος για οποιοδήποτε πρόβλημα που βλέπει στη πόλη του.

Μια ανάρτηση του παλαιού Γλυφαδιώτη κ. Βασιλάκη Σταύρου φανέρωσε και έναν από τους προηγούμενους τοπάρχες.

Τι ανήρτησε ο Δημότης;

Stavros Vassilakis  Έχουμε και την ποιο βρώμικη πόλη δυστυχώς ενδεικτικά η οδός Δούσμανη που πέρασα χτες.

Αυτήν την ανάρτηση δεν την άφησε ασχολίαστη ο κ. Παναγάκος.

Διαβάστε την δημόσια στιχομυθία τους.

Στρατής Παναγάκος

Εύκολη η κριτική σας, ενημερώσατε τον Δήμο με αριθμό πρωτοκόλλου (επίσημη καταγγελία)?

Το ίδιο ισχύει και για τα σπασμένα πεζοδρόμια όπου την ευθύνη και το κόστος ανακατασκευής ή επισκευής έχει αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης.

Τουλάχιστον έτσι είναι ο νόμος. Καλό είναι να ενημερωνόμαστε.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση του κ. Βασιλάκη.

Stavros Vassilakis Κατά αρχήν η κριτική πρέπει να γίνεται και ανά πάσα στιγμή ο πολίτης μπορεί να την ασκεί και να την υποβάλλει όπως εκείνος νομίζει .

Επίσης ο Δήμος έχει υπηρεσίες και επιτηρεί όπου υπάρχει πρόβλημα και επεμβαίνει ,τις ενημερώσεις στον Δήμο τις έχω δοκιμάσει στο παρελθόν αλλά δυστυχώς όποτε νομίζω καλύτερη είναι αυτή αμεσότητα των social media .

Όσο για την ανακατασκευή και το κόστος από τον ιδιοκτήτη εντάξει αλλά αν αυτός αδιαφορεί τι γίνεται ο Δήμος τι κάνει απλά παρακολουθεί ?

Εγώ προσωπικά πέρασα από εκεί και βλέποντας αυτό το θέαμα μου έκανε άσχημη εντύπωση και δεν το ανέχομαι ως παλιός Γλυφαδιώτης αυτό .

Όποτε λοιπόν αφήστε τις αλαζονικές υποδείξεις και κάντε αυτό που πρέπει ως Δήμος εκτός αν έχετε χάσει τον έλεγχο.

Καλημέρα σας και εις το επανιδείν όπου υπάρξει πρόβλημα όλα στο φως να γνωρίζουν οι συνδημότες και όχι στον γραφειοκρατικό αριθμό πρωτοκόλλου

Ίσως κάποιοι αναγνώστες να πουν ότι ο κ. Παναγάκος, με καλή θέληση και όχι από έπαρση απήντησε έτσι.

Να ενημερώνουν δλδ οι κάτοικοι πρώτα τις υπηρεσίες για να τακτοποιηθεί το πρόβλημα.

Αλλά…

Δείτε πριν λίγες ημέρες τι ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος ο κ. Παναγάκος.

Αν και μας προκαλεί ερωτηματικά της αξιοπιστίας του, πως είναι δυνατόν δέκα χρόνια δημοτικός σύμβουλος που τα περισσότερα εξ αυτών ως πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Παναγάκος τώρα είδε αυτά που καταγγέλουν σωρηδόν οι κάτοικοι της Γλυφάδας;

Δλδ κ. Παναγάκο, δέκα χρόνια ζούσατε σε άλλη πόλη;

Δεν τα βλέπατε ή ποιούσατε τη πάπια;

Στρατής Παναγάκος:

Καλημέρα σε όλους. Περνώντας σήμερα στην καθημερινή μου διαδρομή παρατήρησα 2 βασικά προβλήματα

1.Ανθεων και Δημελα σταυροδρόμι με πολλαπλά ατυχήματα, αλλά και σε άλλα κριτικά σταυροδρόμια η κατασκευή μικρών κυκλικών νησιδίων θα μειώσει την ταχύτητα των αυτοκινήτων άρα και πιθανών ατυχημάτων. Εδω πρόκειται για δουλειά του Δήμου.

2.. Η παρουσία μπαζων η οικιακών απορριμάτων στα πεζοδρόμια, χωρίς ενημέρωση στο fix my city (επιβεβαιωμενο από τη δημοτική υπηρεσία), δείχνει τη δική μας ανικανότητα να προσαρμοστουμε. Εδώ πρόκειται για δική μας υποχρέωση

Κάτι πρέπει να γίνει

Μάλλον ο κ. Παναγάκος τηρεί τη λογική του λαού «δάσκαλε που δίδασκες».

Διαβάσατε πουθενά στην ανάρτησή του ότι έχει ειδοποιήσει τις υπηρεσίες γι αυτά που για «πρώτη» φορά είδε στον καθημερινό περίπατό του;

Ή μήπως μετά από αυτήν ακριβώς την ανάρτησή του, έπεσε το «μασάζ» από τον 4ο όροφο και το όποιο θέμα της μη εκλογής του λύθηκε;

Αν και εμείς αδιαφορούμε για το τι ίσως ανταλλάγματα δώθηκαν, είναι κάπως παράδοξο όταν φεύγουν τα λέπια από τα μάτια να ξεχνάμε ποιοι είμαστε και τι πρεσβεύουμε.

Αυτά για τώρα και καλό θα ήταν να μην προκληθούμε από οποιονδήποτε.