ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

Σεπ 4, 2023 | Γενικά τοπικής αυτοδιοίκησης

Επίσημα πλέον τρεις είναι οι δημοτικές παρατάξεις της Γλυφάδας που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Γλυφαδιωτών, σύμφωνα με τα επίσημα δελτία τύπου που έλαβε η εφημερίδα μας.

Είναι η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Γλυφάδας με επικεφαλής τον κ. Αλέξιο Στεφανίδη, που υποστηρίζεται επίσημα από το ΚΚΕ,

 

Είναι η δημοτική παράταξη της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γλυφάδας με επικεφαλής τον κ. Νίκο Πυρουνάκη

 

Και η δημοτική παράταξη Η Γλυφάδα μας με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Παπανικολάου.

Όπως προείπαμε, αυτές είναι οι δημοτικές παρατάξεις που μας ενημέρωσαν με δελτίο τύπου την κάθοδό τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Τώρα αν υπάρχει και κάποια άλλη, εμείς δεν το γνωρίζουμε, καθότι δεν μας έχει αποσταλεί καμία επίσημη ενημέρωση.

Τώρα το τι θα κάνουν οι πρασινορόζ της Γλυφάδας, αυτό θα το μάθουμε μάλλον μετά τις εκλογές, καθώς οι προσδοκίες τους είναι πολύ υποτονικές, ίσως πάλι να μην κάνουν και το κόπο να γίνει ψηφοδέλτιο.

Όπως και νάχει, ότι επίσημα μας ενημερώσουν, εδώ είμαστε να σας το δημοσιοποιήσουμε.

Δείτε και κάποιο απόσπασμα από το δελτίο τύπου της αριστερής πρωτοβουλίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ για τη συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023

Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η «Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας» θα συμμετάσχει για τρίτη συνεχόμενη φορά, ενισχυμένη και διευρυμένη, για να συμβάλλει στην ενίσχυση μιας δυναμικής και αγωνιστικής παρέμβασης για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των κατοίκων και των εργαζομένων της Γλυφάδας, κόντρα στην κυρίαρχη πολιτική κεντρικά και τοπικά, για να οικοδομήσει μία πραγματική αριστερή αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι ο Νίκος Πυρουνάκης, ενώ το ψηφοδέλτιο αποτελείται από μέλη αγωνιστικών σωματείων, συλλόγων και συλλογικοτήτων. Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, εργαζόμενες και εργαζόμενοι που είναι στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων για σταθερή και αξιοπρεπή οκτάωρη εργασία, για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και ειδικότερα του Ασκληπιείου, για την υπεράσπιση του δημόσιου συστήματος παιδείας και για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.