Ο ταλαντούχος και παγκοσμίως φήμης Μίνος δημιουργεί νέα σχολή δεδομένων & φιλοσοφίας !!!

Φεβ 25, 2023 | Επισημάνσεις

Πόσες φορές οι γυναίκες σας δε σας έχουν ζαλίσει με το ότι θέλουν να αλλάξουν τα μαλλιά τους ???  

Την coupe.. το χρώμα.. το στιλ.. τελοσπάντων ???

«Να το κάνω έτσι ή αλλιώς ??? Θα είμαι καλή ??? Θα σου αρέσω με αυτά τα μαλλιά ???» Και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις ???
Και πόσες φορές, μετά από μια επιτυχημένη αλλαγή, δε σκεφτήκατε «Ουφ, επιτέλους, ξεμπερδέψαμε.. Μπράβο ρε, μήπως θα πρέπει να κάνω κι εγώ το ίδιο» ???

Κάπως έτσι γνωρίζω κι εγώ το Μίνο !!!
Κατά την διάρκεια της ζωής μας συναντάμε πολλούς ανθρώπους σπουδαίους και ικανούς, τόσο γενικά όσο και ειδικότερα για το επάγγελμα που κάνουν Είναι λίγοι, ίσως ελάχιστοι.. Κι ένας από εκείνους είναι και ο Μίνος !!!

Γι’ αυτό, παρακαλώ φίλοι μου, όσοι αρχίσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου, διαβάστε το μέχρι τέλους..!
Ίσως σας αλλάξει την θεωρία που είχατε μέχρι σήμερα κι αισθανθείτε κι εσείς ξεχωριστοί..

Ο ταλαντούχος Μίνος !!!

Η κλίση του στις τέχνες αποδεικνύει την καλλιέργεια του χαρακτήρα του, έχοντας παρακολουθήσει μια αξιόλογη σειρά σπουδών :
Μουσικές σπουδές από το Αττικό Ωδείο, το Ωδείο Αθηνών και το Ωδείο Κώστα Γκλάβα, καθώς και σεμιναριακοί κύκλοι στο Berkeley College of Music με μεγάλη επιτυχία. Ακολούθως, ολοκληρώνει ειδική έρευνα για το έργο του Ι. Ξενάκη και την πειραματική μουσική.

Σπουδές σκηνοθεσίας & φωτογραφίας στη Σχολή Σταυράκου.
Ένα κύκλος σεμιναρίων στις Μοντέρνες Τέχνες μέσω του MoMa συμπληρώνει τις σπουδές του.
Σπουδές Κομμωτικής, καθώς είναι Απόφοιτος της Σχολής Αμάραντου, με υποτροφία σε Vidal Sasoon & Hair Club & Tony and Guy, ενώ, παράλληλα, συμμετέχει σε πληθώρα σεμιναρίων μεγάλων εταιρειών, όπως της Wella & της L’Oréal.
Το ανήσυχο πνεύμα που διαθέτει ο Μίνος και η περίσσια αγάπη γι’ αυτό που επαγγέλλεται τον οδηγούν σε μια σειρά σπουδών, ώστε να τελειοποιήσει και να παρουσιάσει το αποτέλεσμα της τέχνης του.Η σπουδή του στο γραμμικό και ελεύθερο σχέδιο, σε συνεργασία με την σπουδή του στην Ανθρωπομετρία, αποτελούμενη από την προσωπομετρία και τη σωματομετρία, του δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια το όραμά του.
Το παζλ συμπληρώνεται κατόπιν ειδικής έρευνας και μελέτης της γεωμετρίας και αρχιτεκτονικής, προσαρμοσμένης στο ανθρώπινο πρόσωπο και σωματότυπο, δημιουργώντας μαθηματικούς τύπους για να τους εφαρμόσει αποτελεσματικά στον εξατομικευμένο σχεδιασμό του κουρέματος, δημιουργώντας το Χρυσό Κανόνα !!!

Επίσης, έχει συγγράψει δύο σχετικά βιβλία, που βρίσκονται στο στάδιο της έκδοσής τους, και βρίσκεται στη σύνθεση ενός μουσικού άλμπουμ με νότες από ήχους της διαδικασίας κουρέματος και της μεθόδου των μετρήσεων που χρησιμοποιεί.

Σε συνεργασία με καθηγητή ηλεκτρονικής μουσικής του Ιόνιου Πανεπιστημίου ηχοποίησε ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο κουρέματος Haircut Design και με γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων προχωρούν στη δημιουργία κοσμημάτων και αξεσουάρ.

Σε συνεργασία με αναγνωρισμένο φυσικοθεραπευτή ξεκίνησε επιστημονική μελέτη για την επίδραση της πλευράς της χωρίστρας στο αυχενικό σύνδρομο.

Έχει δημιουργήσει έργα τέχνης με επίκεντρο το Haircut Design – multi media arts, με θέματα κοινωνικών διαστάσεων, έχοντας λάβει μέρος σε 2 ομαδικές εκθέσεις.
Έσπασε τον κανόνα, που πολλοί πιστεύουν, ότι
«Ο χειρότερος εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο».
Κανόνας που πιστεύω ότι χρησιμοποιείται από μέτριους και ανθρώπους που δεν έχουν όραμα για πρόοδο !!!    


Κάπως έτσι ο Μίνος έχει εξελίξει το επάγγελμά του μέσα από επιστημονικές μεθόδους και μετρήσεις, κάνοντάς τον μοναδικό στο είδος του, αλλάζοντας την τετριμμένη μέθοδο του κουρέματος, που έγινε παγκοσμίως αναγνωρίσιμος και αποδεκτός !!!  

Μοναδική εμπειρία !!!
Δε θα σταθώ στην ευγένεια και το ζεστό κλίμα που επικρατεί κατά την πρώτη συνάντηση με τον Μίνο, κάτι που είναι δεδομένο !!!

Θα μείνω στο πρωτόγνωρο ενδιαφέρον που νιώθει κάποιος και τον κάνει να αισθάνεται ξεχωριστός, αλλά και αποζημιώνεται από τα ευρήματα και το άψογο αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση της μεθόδου που εφαρμόζει ο Μίνος !!!

Η πρώτη συνάντηση γίνεται βασισμένη σε μια σειρά εξατομικευμένων μετρήσεων του προσώπου και τις αναλογίες του σώματος, που συμπεριλαμβάνει δώδεκα κύριες μετρήσεις του πορτρέτου.

Κατόπιν ο Μίνος σας αναλύει τα ευρήματα των μετρήσεων του και ακολουθεί μια συμβουλευτική συζήτηση, έχοντας ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, βρίσκοντας μαζί την Χρυσή Τομή σχετικά με το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα που θα σας προσδώσει και θα σας αναδείξει την έμφυτη γοητεία που διαθέτετε.

Ακολουθούν πιο λεπτομερείς μετρήσεις, οπότε ολοκληρώνεται και σας  παραδίδεται ένα εξατομικευμένο σχέδιο Haircut Design από τον ίδιο τον Μίνο, ώστε να ακολουθηθεί με απόλυτη προσέγγιση και εγγύηση, δημιουργώντας έτσι μια εντελώς καινούργια εικόνα !!!

Ένα άριστο αποτέλεσμα που διαρκεί στο χρόνο, φτιαγμένο στα μέτρα σας, δημιουργεί ψυχολογική ανάταση και την ανάλογη αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας πλέον ότι έχετε δημιουργήσει την εικόνα που αναλογεί σε εσάς, χωρίς κανένα ενδοιασμό και δεύτερες σκέψεις !!!

Επίσης θα λάβετε μια σειρά συμβουλευτικών οδηγιών περιποίησης των μαλλιών σας για τις δύσκολες ημέρες του έτους, όπως είναι το καλοκαίρι, αλλά και θα χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας, ώστε να είστε πάντα επαρκώς περιποιημένη και καλοχτενισμένη, χωρίς να επισκέπτεστε συνεχώς τα κομμωτήρια.

Ως προς τον ανδρικό πληθυσμό έχω να δώσω μια συμβουλή :

Ένα τέτοιο δώρο προς τη σύζυγό σας ή την σύντροφό σας, δεν είναι μόνο αναζωογονητικό και πολύτιμο για την ίδια, αλλά και για εσάς, αν αναλογιστούμε, ότι εμείς βλέπουμε την γυναίκα που έχουμε δίπλα μας περισσότερες ώρες, απ’ όσες εκείνη τον εαυτό της στον καθρέφτη !!! 

Επικοινωνήστε

Minos Haircut Metrics

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

MINOS – Facebook