ΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΎΓΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ

Απρ 5, 2022 | Δημοτικά

Στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, οι αποφάσεις, οι κινήσεις αλλά και οι άστοχες ενέργειες της Δημοτικής αρχής Κωνσταντέλλου, έχουν προβληματίσει πολλούς κατοίκους,

που προσπαθούν να καταλάβουν αν ο δήμαρχος είναι αυτός που ψήφισαν, όταν τους έταζε λαγούς και πετραχήλια προεκλογικά, ή το σύνηθες φαινόμενο η άσκηση εξουσίας να είναι τόσο γλυκιά που ξεχνούν τι έλεγαν από πριν.
Τα μηνύματα και οι καταγγελίες που καθημερινά μας έρχονται, είναι πολλά.
Γι αυτό ζητήσαμε από έναν ενεργό δημότη του Δήμου, που έχει δική του ιστοσελίδα και διαχειριστή του φόρουμ με την επωνυμία 3Β ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ στο face book, τον κ. Βασίλη Μαμελετζή να μας πει ο ίδιος και να μας αναλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι του Δήμου.
Σε αυτό το δημοσίευμα θέλουμε να σας προβάλλουμε τι συμβαίνει πραγματικά με την ψαραγορά της Βάρκιζας.
Ο κ. Μαμελετζής θα μας περιγράψει την εικόνα αυτή  και τον ρωτάμε ευθέως:
Τι συμβαίνει στην ψαραγορά της Βάρκιζας; τι ισχύει εκεί; γιατί οι κάτοικοι παραπονούνται; Η δημοτική αρχή τι κάνει; Δεν την ενδιαφέρει η έξωθεν καλή εικόνα; Το σωματείο των ψαράδων που είναι και οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι, τι λέει;

Διαβάστε τι μας απάντησε ο κ. Μαμελετζής:

Εικόνες  θλίψης, ντροπής ,εγκατάλειψης  και  ρύπανσης του περιβάλλοντος  ‘’κοσμούν τη σημερινή καταγγελία –αποκάλυψη για τα όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια των κατοίκων της Βάρκιζας.

Η ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής των 3Β σε όλο της το μεγαλείο.

Γνωρίζουν  ο Δήμαρχος  κύριος Κωνσταντέλλος  και ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Αργυρουδάκης Ελευθέριος που είναι   Αντιδήμαρχος Λειτουργίας Υποστήριξης Οχημάτων και Αλιευτικού καταφυγίου Βάρκιζας τη κατάσταση που επικρατεί εκεί η καλύπτουν κάποιους κάνοντας τα στραβά μάτια;

Μάλιστα σε πρόσφατο δημοσίευμα ο προέδρος  των ψαράδων της Βάρκιζας  είπε:

‘’Αν οι πόλεις έχουν ψυχή, η ψυχή της Βάρκιζας εντοπίζεται στο λιμανάκι της. Εκεί από όπου οι επαγγελματίες ψαράδες ξεκινούν κάθε απόγευμα για το νυχτερινό μεροκάματο της θάλασσας τις τελευταίες οκτώ δεκαετίες΄΄

Δηλαδή κύριε πρόεδρε, τον ερωτώ,  επιχειρείτε εις βάρος της πόλης και της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος;

Αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα διότι σε ερώτηση που έκανα στις 20/2/22 σε μέλος πληρώματος  ψαράδικου τι είναι τα λάδια και τα πετρέλαια στη θάλασσα μου απάντησε ότι δεν είναι βλαβερά, είναι από τις σεντίνες των αλιευτικών και τα πετάνε στη θάλασσα!!!

Το ασφαλές συμπέρασμα που βγαίνει από τη σημερινή καταγγελία/αποκάλυψη είναι ότι ο Δήμαρχος και οι περί αυτόν διοικούν με γνώμονα τη προστασία των διάφορων επιχειρηματικών συμφερόντων που επιχειρούν καταστρέφοντας τη πόλη.

Θαυμάστε στις παραπάνω φωτογραφίεςτη βρώμα και τη μόλυνση της θάλασσας που σκόπιμα πλέον καταστρέφουν το φυσικό κάλλος της Βάρκιζας.

Εμείς τι να πούμε; κ. Δήμαρχε, η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, οι κάτοικοι του δήμου σου ζητάνε απαντήσεις.
Μην κρύβεσαι.

Σ.Σ. για όσους επιθυμούν να δούν όλο το άρθρο, μπορούν να μεταβούν https://www.youtube.com/watch?v=diFtQffxsvQ και να παρακολουθήσουν όλη τη συνέντευξη του κ. Μαμελετζή.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This