ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Δεκ 28, 2021 | Δημοτικά

Μια αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσος Ευσταθίου με αφορμή δημοσίευμα σε τοπικό blog.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Διαδίδοντας fake news, το συγκεκριμένο δημοσίευμα σκοπίμως εσφαλμένα αναφέρει πως ο επικεφαλής και η παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» πήγαν απροετοίμαστοι στη συζήτηση του προϋπολογισμού, ισχυριζόμενο μάλιστα πως χρησιμοποιήθηκαν οι περσινές σημειώσεις».

Ο κ. Ευσταθίου, τονίζει πως «είναι ανεπίτρεπτο κάποιοι εντεταλμένοι λασπολόγοι να δηλητηριάζουν τον δημόσιο διάλογο με αισχίστου είδους προπαγάνδα, εξυπηρετώντας ιδιοτελή πολιτικά συμφέροντα», αφήνοντας σαφείς πολιτικές αιχμές

Εμείς απορούμε με τον συντάκτη του άρθρου, αφού όπως λέει ο ίδιος και το βλέπουμε στα δημοσιεύματά του, είναι ενάντια στην πολιτική του δημάρχου κ. Χατζηδάκη και την στηλιτεύει σχεδόν συνεχώς, υποστηρίζοντας “πλατωνικά” τον κ. Αραμπατζή.

Ποιόν ή ποιούς εξυπηρετούσε η δημοσίευση αυτού του σχολίου που κατάφωρα αδικούσε τον κ. Ευσταθίου;

Όπως προείπαμε αυτό το ιστολόγιο υποτίθεται οτι αντιπολιτεύεται τον δήμαρχο κ. Χατζηδάκη…. ή μήπως τελικά όχι;

Αν ο κ. Αραμπατζής εκτιμά οτι τέτοια είδους δημοσιεύματα πλήττουν τελικά τον εσωτερικό του αντίπαλο, ας του θυμίσουμε το μπούμεραγκ.

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ. Ευσταθίου και η παράταξή του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
20-12-2021
Ως εδώ και μην παρέκει με την προπαγάνδα!
Το γνωστό μεροληπτικό blog που πρόσκειται σε επικεφαλής παράταξης, δημοσίευσε άλλο ένα προπαγανδιστικό κείμενο γεμάτο λάσπες και συκοφαντίες.
Διαδίδοντας fake news, το συγκεκριμένο δημοσίευμα σκοπίμως εσφαλμένα αναφέρει πως ο επικεφαλής και η παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» πήγαν απροετοίμαστοι στη συζήτηση του προϋπολογισμού, ισχυριζόμενο μάλιστα πως χρησιμοποιήθηκαν οι περσινές σημειώσεις.
Αυτό που ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης Τάσος Ευσταθίου στο δημοτικό συμβούλιο είναι το εξής: «Κοιτάζοντας τις περσινές μου σημειώσεις, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν έχετε φέρει απολύτως τίποτα καινούριο για την πόλη. Είστε μια διοίκηση χωρίς όραμα».
Είναι ανεπίτρεπτο κάποιοι εντεταλμένοι λασπολόγοι να δηλητηριάζουν τον δημόσιο διάλογο με αισχύστου είδους προπαγάνδα, εξυπηρετώντας ιδιοτελή πολιτικά συμφέροντα.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Γραφείο Τύπου

Pin It on Pinterest

Share This