ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΕΠΕΝΔΥΣΗ… ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ

Νοέ 30, 2021 | Γενικά τοπικής αυτοδιοίκησης

Τον συνολικό σχεδιασμό για τη  ανάπλαση στο Ελληνικό, αλλά και τα έργα που θα ολοκληρωθούν έως το 2025, παρουσίασε προ ημερών η LamdaDevelopment.

Η διαφορά είναι ότι αυτό το κάνει για τρίτη φορά! Άντε μέχρι να το εμπεδώσουμε ότι οι Μακέτες είναι όντως καλοσχεδιασμένες.

Κάποιος όμως πρέπει να τους εξηγήσει ότι κάθε φορά που επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια, το ανεξάρτητο ρεπορτάζ παρουσιάζει το απόλυτο μηδέν ως την μοναδική πραγματικότητα, ρεζιλεύονται επανειλημμένως.

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο από την πολύ παιγμένη παρουσίαση

Την κοπάνησαν και οι Ιταλοί από το “έργο” του Ελληνικού! Ο Λάτσης αγόρασε τις μετοχές τους με δάνειο!

Στο τέλος να δείτε που ο Λάτσης θα πάρει φτυάρι και θα αρχίζει να ρίχνει λάσπη στην ανύπαρκτη επένδυση του Ελληνικού για να μας πείσει ότι τα έργα ξεκίνησαν. Στην αγορά 1.000.000 μετοχών της Lamda Development προχώρησε πριν από λίγο ο βασικός μέτοχος της εταιρείας, CONSOLIDATED LAMDA HOLDINGS, συμφερόντων του Σπύρου Λάτση και της αδελφής του, Μαργαρίτας Λάτση.

Η ενίσχυση του ποσοστού του βασικού μετόχου, έγινε λίγα 24ωρα μετά την ολική  αποεπένδυση του ιταλικού fund Helikon Investments το οποίο την Παρασκευή πούλησε στην αγορά 4 εκατ. μετοχές της Lamda Development, βλέποντας ότι δεν προχωράει τίποτα στην περιβόητη επένδυση του αιώνα.

Ένας – ένας οι συνέταιροι φεύγουν νύχτα και τα παπαγαλάκια συνεχίζουν να γράφουν για το δήθεν εβληματικό έργο.

 

Pin It on Pinterest

Share This