ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;

Αυγ 30, 2021 | Δημοτικά

Η δικαιολογία που συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που το λένε για να αιτιολογήσουν την ανυπαρξία τους οι διάφοροι αν-αρμόδιοι αιρετοί που κατέχουν θέσεις εξουσίας και καλοπληρώνονται από το λαό, είναι οτι το μήνα Αύγουστο όλοι λείπουν και δεν έχουν εργατικά χέρια.

Ψέμα τεράστιο, αφού πάντα υπάρχουν αντικαταστάτες, αλλά με αυτόν τον τρόπο έχουν πείσει τους κατοίκους για την πολιτική τους ανυπαρξία και ικανότητα να ασκήσουν διοίκηση.

Σύμφωνα πάντα με την δική τους νοοτροπία, αφού κι αυτοί, οι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι, δεν επιτελούν τα καθήκοντά τους τον μήνα Αύγουστο, δεν θα έπρεπε να πληρώνονται τα χιλιάρικα που εισπράττουν.

Μήπως μπορεί να μας πει κάποιος αντιδήμαρχος αν δεν πληρώθηκε για τον μήνα Αύγουστο;

Κανείς δεν υπάρχει. Όλοι τα τσεπώνουν και πάνε φραγκάτοι για διακοπές.

Τα λέμε αυτά, και όχι μόνο για το Δήμο Γλυφάδας, διότι μια περατζάδα από τα κεντρικά σημεία της πόλης, είναι και φαίνεται η παραμελημένη εικόνα της εγκατάλειψης.

Δείτε μόλις προχθές, στην κεντρική νησίδα της Γλυφάδας, η οδός Λαμπράκη με τον δρόμο των ποιητών (sic) να είναι τα παρτέρια λες και είναι ο Αμαζόνιος.

Ο πολυδιαφησμένος δρόμος, με τα εκατοντάδες χιλιάρικα δημοτικά χρήματα να τα τσέπωσαν οι επιτήδειοι εργολάβοι, είναι πλέον η ντροπή της ανυπαρξίας και της πολιτικής ανικανότητας των αντιδημάρχων να τα συντηρήσουν.

Τα αγριόχορτα είναι πάνω από 60 πόντους ενώ σε άλλα παρτέρια ξεπερνούν τους 30 πόντους.

Δείτε τώρα απέναντι από την κεντρική νησίδα της Λαμπράκη το άλλο παρτέρι.

Κι αυτό εγκαταλελλειμένο στην τύχη του.

Υπάρχουν σε όλη τη Γλυφάδατα σημάδια της εγκατάλειψης του πρασίνου και του καλλωπισμού. Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά. Άλλωστε μία περατζάδα να κάνετε θα τα δείτε.

Είναι πλέον φανερό οτι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για το πράσινο κ. Αγγελάτος Δημήτρης, θα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα.

Είναι φανερό οτι προτίμησε τις ποικίλες διακοπές σε διάφορα νησιά της Ελλάδας και δυστυχώς κουράστηκε για να μπορέσει να δώσει εντολές στις υπηρεσίες να καθαρίσουν τα παρτέρια.

Κάποιος ξεκούραστος να αναλάβει αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα, υπάρχει; Συνοδεύεται ο διορισμός με δύο χιλιάρικα φανερά το μήνα περίπου. Υπάρχουν και κάτι εξτραδάκια…Δεν τα πετάς τόσα χρήματα!!!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This