ΤΑ ΙΕΡΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΙΕΡΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ. ΜΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΚΙΕΣ Η “ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΙΑ” ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ

Αυγ 17, 2021 | Δημοτικά

Η φυλακή ήταν μονόδρομος! Αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν οι 5 εφοπλιστές μπίρ – παρά τα φιλέτα της εκκλησίας… ο διαγωνισμός ακυρώθηκε.

Ο ρόλος του δημάρχου Κωσταντέλου και του Νικόδημου Φαρμάκη.

Η ιστοσελίδα μας notia press και το δελτίο ειδήσεων της notia press tv, με τα σκήπτρα να κρατά ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με το εδώλιο,  ίσως αποτελούν τις μοναδικές εφημερίδες που ασχολήθηκαν τόσο πολύ με τον διαγωνισμό φιάσκο που έκανε η εκκλησία για τη εκποίηση της περιουσίας της πέριξ της Βουλιαγμένης.

Ένας διαγωνισμός που στο τέλος ακυρώθηκε για να μην πάνε οι εμπνευστές του φυλακή!

Και είναι προφανές πως η απόλυτη ευθύνη για τον σχεδιασμό της διαγωνιστικής διαδικασίας με ατακτοποίητα ακίνητα, χωρίς δηλαδή να έχει υπάρξει χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός, χωρίς εγκεκριμένες χρήσεις γης, συντελεστές δόμησης και άδειες από το δασαρχείο, βαρύνει εξολοκλήρου τον επικεφαλής της διαχείρισης της εκκλησιαστικής περιουσίας, Νικόδημο Φαρμάκη.Και όχι επειδή ο διαγωνισμός μπάζει από παντού και οι δήθεν ιλιγγιώδεις προσφορές που υπεβλήθησαν ήταν μαϊμού και προέρχονταν από αφερέγγυα πρόσωπα!

Ο δήμαρχος Βουλιαγμένης, εκεί που ήταν υπέρμαχος του διαγωνισμού, μόλις είδε ότι οδηγείται σε ναυάγιο ο διαγωνισμός και οι φίλοι του εφοπλιστές έμεναν έξω από το παιχνίδι, έσπευσε να προβάλει αντιρρήσεις σχετικά με ατακτοποίητα ακίνητα της Εκκλησίας και να υποστηρίξει ότι πρέπει να δεσμευτούν ως χώροι πρασίνου!!!

Εντάξει δήμαρχε κ. Κωνσταντέλλο. Με την σικε συνέντευξη τύπου που παρέθεσες μόνο για τα φιλικά σου μέσα, μας έπεισες, άξιος ο μισθός σου και για τα γιουσουφάκια που περιποιείσαι.

Pin It on Pinterest

Share This