ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Ιούλ 15, 2021 | Επισημάνσεις

Σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης εργάζονται αστυνομικοί όπου τις προηγούμενες ημέρες έκαναν παράπονα για ψαλιδες, κατσαρίδες, κοριούς τα οποία πολλές φορές τα μετέφεραν και σπίτια τους.

Αστυνομικός που υπηρετούσε εκεί μίλησε για τους χώρους που τους φιλοξενούσαν με την ενίσχυση του κράτους.

Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα οι συνάδελφοι μου από τα διάφορα τμήματα της Νοτιοανατολικής όπου καθημερινά εκτελούν επί 24ωρου υπηρεσίες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο καραντίνας.

Διαπίστωσα και ο ίδιος όταν άνοιξα τα φώτα το βράδυ το τι είδα να γίνεται ένα εκτροφείο κατασαρίδων και διαφόρων εντόμων.. Με το Raid σπρέι στη Reception όπως θα δείτε σε φωτό αντιμετωπίζουν το πρόβλημα χωρίς να κάνουν απεντόμωση.

Το ξενοδοχείο …. και χρηματοδοτείται από το κράτος ως ξενοδοχείο καραντινας, το παράξενο είναι ότι και ταυτόχρονα φιλοξενεί και κάποιους αθλητές βόλεϊ όπου είναι και δόκιμοι του Λιμενικού Σώματος κάποιοι από αυτούς κόλλησαν εκεί τον ιό.

Δεν υπαρχει λόγος να έχει υπηρεσία φρούρησης απο αστυνομικους γιατί δεν είναι κρατούμενοι τους φέρνει το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και δεν φαίνονται και να είναι και θετικοί όταν βγαίνουν στα μπαλκόνια και συνομιλούν μεταξυ τους όπως θα δείτε και σε φωτο.
Σας παραθέτω και φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσίευμα αστυνομικού αναγνώστη.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This