ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΟΥΛΑΣ

Ιούλ 14, 2021 | Δημοτικά

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βάρης Βούλας Βουλιαγμενης και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Πασακυριάκος με το δήμαρχο  κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Πανόραμα της Βούλας την Κυριακή 11 Ιούλιου.

Ο Κ. Πασακυριάκος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των πυροσβεστών των εργαζομένων στην πολιτική προστασία και τις εθελοντικές ομάδες της και συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους στην κατάσβεση μιας δύσκολης πυρκαγιάς που δεν επεκτάθηκε χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβασή τους.

Ταυτόχρονα, ο Κώστας Πασακυριάκος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περιοχή που ανήκει στην Α’ Ζώνη προστασίας του Υμηττού και μάλιστα κοντά σε περιοχές που επιχειρείται να οικοδομηθούν από … στρατηγικούς επενδυτές με τις ευλογίες της κυβέρνησης, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακή. 

Άλλωστε, στο παρελθόν υπάρχει εμπειρία από μεγάλες πυρκαγιές – εμπρησμούς που στη συνέχεια αποτέλεσαν το πεδίο για την τσιμεντοποίηση περιοχών του δήμου μας. 

Οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι της περιοχής πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή το επόμενο διάστημα ώστε να αντιδράσουν σε επικίνδυνους σχεδιασμούς που αφετηρία τους έχουν την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της γης και του δημοσίου χώρου. 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This