ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΜΟΥ

Ιούν 26, 2021 | Δημοτικά

Υπόθεση πινάκων ζωγραφικής Δήμου Αλίμου! Ως ύποπτος για κακουργηματική απιστία, που επισύρει κάθειρξη τουλάχιστον 10 έτη, κλήθηκε για εξηγήσεις από τον εισαγγελέα ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

Η υπόθεση με την αγορά πινάκων με απευθείας ανάθεση από τον Δήμο Αλίμου μας έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Η δικογραφία βρίσκεται σε εξέλιξη αφού έχουν ολοκληρωθεί κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας οι καταθέσεις των υπόπτων που διερευνώνται για σειρά αδικημάτων.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε, έχοντας πλήρη γνώση της δικογραφίας ότι εκλήθη ως ύποπτος και ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης της κακουργηματικής πράξης περί απιστίας.

Η παραγγελία του εισαγγελέα τον καθιστά ύποπτο κατά το άρθρο 390 παράγραφος 2, που η τιμωρία εάν πάει στο ακροατήριο και αν εντέλει καταδικαστεί επισύρει ποινή τουλάχιστον 10 ετών.Είναι προφανές πως όσα ισχυρίζεται  ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο πως δήθεν η υπόθεση αυτή έχει κλείσει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το θέμα σύντομα θα το ξαναφέρουμε με περισσότερα στοιχεία.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This