ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

Απρ 11, 2021 | Δημοτικά

Δεν υπάρχει κάποια ευαισθησία από αυτούς που υποτίθεται οτι ορκίστηκαν να φυλάττουν τα περιουσιακά στοιχεία του Γλυφαδιώτικου λαού.

Δεν υπάρχει από αυτήν την διοίκηση κάποιος που να πει “φτάνει πια να παραχωρούμε τα πάντα στους επιχειρηματίες που πλουτίζουν εις βάρος του λαού”

Δεν υπάρχει από το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου κάποιος που να ορθώσει το ανάστημά του ενάντια στον ξεπεσμό της ηθικής και έντιμης πολιτικλής ζωής που περιήλθε ο Δήμος Γλυφάδας.

Αυτό το διοικητικό συμβούλιο της δημοτικής επιχείρησης του Γκολφ τα δίνει όλα και καταστρέφει το δάσος μας με το έτσι θέλω, με τις πολιτικές μαριονέττες να τους ακολουθούν κατά πόδας.

Όταν οι αείμνηστοι Καραμανλής, Ράλλης, Θεοτόκης κλπ παραχωρούσαν τον χώρο αυτό στον Δήμο Γλυφάδας, ποτέ δεν φαντάστηκαν οτι θα τον έκαναν πάρκο για σκυλιά και γάτες.

Θα τρίζουν τα κόκκαλα των Καραμανλή κ.α. με αυτήν την παράνομη και ασεβή πράξη που τους επιφύλαξαν οι Παπανικολάου, Λεβετσοβίτης, Δίβαρης και λοιπά πολιτικά ρετάλια.

Καταστρέφουν το πανέμορφο δάσος του Γκολφ, παρά τις αντιρρήσεις των ελεγκτικών αρχών, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των φίλων τους. Λες και δεν υπήρχε σε όλη τη Γλυφάδα κάποιος χώρος που να μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποιο πάρκο σκύλων και έπρεπε να χαλάσουν το χώρο του Γκολφ.

Ας ρωτούσαν τον δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτο πως μπόρεσε και με ποιόν τρόπο να κάνει πάρκα σκύλων στον Δήμο του για τους δημότες του.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που ξερίζωσαν και μπάζωσαν εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα στο χώρο του Γκολφ για να φτιάξουν πάρκο σκύλων για να μπορούν να βάζουν μέσα οι κ.κ. Παπανικολάου, Λεβετσοβίτης και Δίβαρης τα κανίς τους και να αφοδεύουν εκεί που πάτησαν μεγάλοι Έλληνες και Διάσημοι ξένοι τα πόδια τους.

Ξευτίλα και για τα άλλα μπουμπούκια της διοίκησης που θεωρούνται συνεπεύθυνοι για την καταστροφή του χώρου που σίγουρα θα λογοδοτήσουν.

Αντί να φτιάξουν τα παραμελημένα και ξεσκισμένα δίχτυα που, όπως τα βλέπετε, εκτός από την αντιαισθητική εικόνα, είναι μεγάλο το πρόβλημα να φύγει κάποια μπάλλα και να τραυματιστεί κάποιος παίχτης ή επισκέπτης που ανέμελα θα βρίσκεται στο χώρο. Ειδικά στην 4η φωτογραφία θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε. Υπόψιν οτι οι φωτογραφίες είναι πριν τρεις ημέρες.

Δείτε τώρα πως καταστρέφουν τα δέντρα και μπαζώνουν τους χώρους εντός του Γκολφ για να φτιάξουν ποιός ξέρει τι ακόμη. Παρά τους νόμους που το απαγορεύουν , οι κύριοι που το διοικούν ολοφάνερα δείχνουν τι σημασία δίνουν για τους νόμους του κράτους.

Δείτε πως μπαζώνουν τους χώρους με φερτά υλικά από έξω και πως αλλοιώνεται ο χώρος πρασίνου και δέντρων του Γκολφ.

Υπάρχει Δασάρχης; Υπάρχει Υπουργείο; Υπάρχει Αστυνομία;

Και κάτι ακόμη. Πως γίνεται να ανοίγει η πόρτα ειδικών καταστάσεων που βίσκεται επί της οδού Κανδρή και να εξέρχονται άτομα που να εργάζονται στο Γκολφ; Πως επιτρέπουν οι διοικούντες να δίνουν άδεια στους εργαζόμενους να φεύγουν από όπου γουστάρουν;

Δείτε σε φωτογραφίες καρέ καρέ την κυρία που εξέρχεται αντικαταστατικά από την πόρτα ειδικών καταστάσεων που τα κλειδιά τα έχουν οι διοικούντες και μάλιστα ο υπεύθυνος του γηπέδου.

Υπάρχει Διοίκηση; Υπάρχει υπεύθυνος; Μπάτε σκύλοι αλέστε το Γκολφ;

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This