Ο “ΛΙΓΝΑΔΗΣ” ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

Μαρ 19, 2021 | Επισημάνσεις

Ο “Λιγνάδης” της τοπικής αυτοδιοίκησης, η “δραστηριότητα” του στην παραλιακή, η πρόσληψη στον δήμο κόρης ανωτέρου εισαγγελικού λειτουργού και… το νταβατζιλίκη που πουλάει στο όνομα του μπαμπά!

Ο κόσμος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι πολύ μικρός. Τα καμώματα εκάστου μαθαίνονται γρήγορα.

Οι φήμες γίνονται πληροφορίες και σύντομα διασταυρώνονται ακόμα και εκεί που συχνάζουν Αλβανάκια πάσης χρήσεως  και εξυπηρετήσεως όλων των γούστων.

Για τον “Λιγνάδη της τοπικής αυτοδιοίκησης” που σουλατσάρει στην Αττική και κυρίως στην παραλιακή της Ποσειδώνος γνωρίζουν άπαντες.

Αυτό ίσως που δεν γνωρίζουν είναι ότι πουλάει προστασία στα Αλβανάκια πως δήθεν θα “καθαρίσει” από τις ποινικές εκκρεμότητες που έχουν, εξαιτίας των υψηλών γνωριμιών του στον δικαστικό κλάδο!

Πρόσφατα προσέλαβε στο δήμο του, την κόρη ανωτέρου εισαγγελικού λειτουργού ως δικηγόρο. Το ίδιο νταβατζιλίκι πουλάει και στους συναδέλφους του για εκκρεμής δικαστικές υποθέσεις που έχουν.

Ο ίδιος ελέγχεται για σοβαρά κακουργήματα και φυσικά διαδίδει ότι δεν τον ακουμπάει κανείς γιατί φροντίζει για αυτό ο μπαμπάς της νεοπροσληφθείσας δικηγόρου στο δήμο του.

Έλα όμως που έχουν γνώση οι φύλακες! Στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει ότι θέλει. Να διασύρει όμως έντιμους δικαστές και εισαγγελείς πως λειτουργούν δήθεν ως λινάτσες του δεν μπορεί.

Τα υπόλοιπα σε αυτούς που πρέπει.

Pin It on Pinterest

Share This