ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ;

Φεβ 24, 2021 | Επισημάνσεις

Όπως μας κατήγγειλαν υπάλληλοι στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, εδώ και λίγες ημέρες παρουσιάσθηκαν κρούσματα του covid-19 σε υπαλλήλους αλλά και αιρετούς της πόλης.

Αμέσως μετά την καταγγελία αυτή, απευθυνθήκαμε μέσω των sosial media και ρωτήσαμε τη Διοίκηση αν όντως ευσταθεί η καταγγελία.

Μας είπαν οτι έχουν κολλήσει τη νόσο ο δήμαρχος Παπανικολάου, ο μπάρμπας του, ο κουμπάρος του κ. Γκρίλλας, ο αντιδήμαρχος κ. Αγγελάτος και άλλοι υπηρεσιακοί αξιωματούχοι του Δήμου.

Φυσικά δεν μας απάντησαν και κάπου εκεί το αφήσαμε.

Αλλά μόλις πριν από λίγο μάθαμε οτι κάποια στελέχη της διοίκησης είναι στο νοσοκομείο με τη νόσο του κορονοϊού, και πλέον πολλά περισσότερα είναι τα κρούσματα.

Θυμηθήκαμε πριν από τρεις ημέρες οτι είπαν στα κανάλια οτι υπάρχει μία δομή στο Δήμο Γλυφάδας που έχουν ανιχνευθεί κρούσματα, αλλά που να το περιμέναμε οτι θα εννοούν το Δημαρχείο;

Κάναμε μια βόλτα προς το δημαρχείο και είδαμε οτι οι πόρτες ήταν ανοιχτές, ο κόσμος μπαινόβγαινε σαν να μην υπήρχε κάποιο θέμα και γενικά μία φυσιολογική ημέρα εργασίας.

Μάθαμε όμως οτι δύο αντιδήμαρχοι πήγαν για ιχνηλάτιση στο νοσοκομείο.

Επί πλέον μας ήρθε και μία καταγγελία επώνυμη, που ήδη είχε στείλει mail στις αρμόδιες αρχές που ρωτούσε να παρέμβουν με ελέγχους αν όντως υπάρχουν κρούσματα του κορονοϊού στο Δημαρχείο.

Επειδή η σιωπή πάντα είναι ύποπτη…

Επειδή τα κανάλια δεν θέλουν για τους δικούς τους λόγους να πουν οτι το Δημαρχείο και ο δήμαρχος Γλυφάδας νοσεί από τον κορονοϊό και λένε απλά και αόριστα για μια δομή…

Επειδή αν όντως αληθεύουν οι καταγγελίες αυτές, που σημειωτέον προέρχονται από πολλούς εργαζόμενους….

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΣΙΑ

Αν αληθεύουν οι καταγγελίες αυτές, είναι έγκλημα να αφήνετε την είσοδο ελεύθερη για το κοινό αλλά κυρίως είναι έγκλημα κατά ζωής και για τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Κύριοι του ΕΟΔΥ, κάντε τον έλεγχο, άντε πια με όλους τους “σωτήρες”

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This