“ΑΔΟΞΗ” ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Ιαν 15, 2021 | Δημοτικά

Η ενέδρα των μπράβων σε δήμαρχο που ήθελε να σφραγίσει νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής επειδή δεν είχε άδεια. Η Ε.Υ.Π. κατέγραφε τις συνομιλίες του “ραντεβού”… αλλά δεν ενημέρωσε τον τοπάρχη.

Επί 4 χρόνια στις δικαστικές αίθουσες διεξαγόταν μια από τις δίκες που είχε ως περιεχόμενο της την δράση “σκληρών μπράβων της νύχτας”.

Επί της ουσίας η υπόθεση αυτή απεδείχθη ιδιαίτερα υπερεκτιμημένη αφού οι ποινές του πενταμελούς εφετείου ήταν… η μεγαλύτερη 4 χρόνια με μετατροπή της ποινής σε χρήματα. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι οι σελίδες  της δικογραφίας, που το edolio5 έχει στην διάθεση του, όπου προκύπτουν διάλογοι μεταξύ των εμπλεκομένων. Σήμερα το edolio5 αποκαλύπτει την ενέδρα που είχαν στήσει κατά παραγγελία ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού, μπράβοι επειδή θα πήγαινε με την δημοτική αστυνομία να σφραγίσει το μαγαζί αφού λειτουργούσε χωρίς άδεια. Η δικογραφία αναφέρει με λεπτομέρειες όλα τα ονόματα. Εμείς αυτό που μπορούμε να γράψουμε είναι ότι το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκετε δίπλα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Παραλιακή. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επικοινώνησε με έναν εκ των πλέον σκληρών της νύχτας, που δολοφονήθηκε πριν λίγους μήνες, και του ζήτησε “4 παιδιά” για να συνδράμουν τους υπαλλήλους του συγκεκριμένου καταστήματος που θα αντιστεκόντουσαν, χτυπώντας την δημοτική αρχή μαζί με την δημοτική αστυνομία προκειμένου να φοβηθούν και να μην προχωρήσουν στην σφράγιση του καταστήματος. Το νυχτερινό μαζί άνηκε στην δικαιοδοσία του δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού και δεν αφορά την σημερινή δημοτική αρχή. Πράγματι το ραντεβού ενέδρα πραγματοποιήθηκε αλλά επειδή η δημοτική αρχή είχε φροντίσει να έχει την συνδρομή μεγάλης αστυνομικής δύναμης, οι μπράβοι… παρέμειναν στο αυτοκίνητο σε απόσταση και δεν εμφανίστηκαν αφού φοβήθηκαν τον εντοπισμό τους. Καθ’ όλη την διάρκεια του σφραγίσματος είναι χαρακτηριστική η διάλογοι που κατέγραφε ο κοριός της Ε.Υ.Π. μεταξύ του αρχηγού, του ιδιοκτήτη και τον 4 “παιδιών”, αφού τα τηλέφωνα τους είχαν τεθεί σε παρακολούθηση προγενέστερα για την αποκάλυψη της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης.

Του Άρη Σπίνου 

Pin It on Pinterest

Share This