Ο Δήμος Γλυφάδας σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει δαπανήσει για τον φωτισμό και την ανάπλαση των πεζοδρομίων της πόλης ένα ποσόν που ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίσουμε κάθε χρόνο για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο τα χιλιάδες λαμπιόνια που εκεί φθάνουμε άνω των 500.000€.
Για κάποιον που γνωρίζει μόνο αυτά που βλέπει χωρίς να γνωρίζει τα τεράστια ποσά που διακινούνται, πιθανόν να έχει κάποια καλή εικόνα της Γλυφάδας. Φυσικά όχι για κάθε γειτονιά.
Επειδή όμως η Γλυφάδα όπως και να το κάνουμε, τουριστικά δεν είναι μόνο οι κεντρικές πλατείες και οι περιλλάλητοι δρόμοι των ποιητών που εκεί δαπανήθηκαν τεράστια ποσά, είναι και το Γκολφ που ο εξωτερικός του χώρος είναι εντελώς αφημένος στη τύχη του.

Ειδικά δε αν τολμήσει κάποιος να περπατήσει όταν πέσει το σκοτάδι, εκεί το στραμπούληγμα είναι το λιγότερο κακό που θα πάθει, εξ αιτίας του ανύπαρκτου φωτισμού και της ερημιάς του χώρου εκεί.
Το πεζοδρόμιο είναι κάτι περισσότερο από ένα μέτρο και το μήκος από την Παναγούλη μέχρι την είσοδο του Γκολφ περίπου 350 μέτρα.
Επίσης αυτό ευνοεί και τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών που την πλατεία Φλέμινγκ την έχουν κάνει τόπο για να ικανοποιήσουν την αρώστειά τους ενώ τα απομεινάρια αυτών των χρήσεων, σύριγγες, σε κοινή θέα ακόμα και για τα μικρά παιδιά.

Δήμαρχε Παπανικολάου, αυτά τα βλέπεις ή επειδή δεν τα δείχνουν τα καλοπληρωμένα κανάλια δεν υπάρχουν;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:
ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ...
ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗΣ. ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ...
ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΚΕΔΕ - ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ...
ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟ...