ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ NOTIA PRESS 4

Δεκ 24, 2020 | Δημοτικά

Κι αυτή την εβδομάδα σας έχουμε τις πιο ενημερωμένες ειδήσεις που αφορούν τα Νότια Προάστεια από την τηλεόραση της notia press tv.

Διαβάστε αναλυτικά:

Δήμος Αλίμου: Ο  κ. Κονδύλης φαίνεται ότι θίχτηκε με το ρεπορτάζ που μεταδώσαμε – Ο δήμαρχος Αλίμου στο Ευρωπαϊκό debate για τη μετανάστευση.

Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης:  Σημαντικής σημασίας η κίνηση του Δημάρχου των 3Β κ. Κωνσταντέλλου – Απίστευτη καταγγελία:  “Ο δήμος νοίκιασε παραλία – φιλέτο, στη Βουλιαγμένη, με 11 χιλιάρικα το χρόνο” – Εγκρίθηκε η μελέτη για το νέο πολυτελές κάμπινγκ στην Βούλα

Δήμος Γλυφάδας: Ο δρόμος των ποιητών – ένα εμβληματικό έργο στη Γλυφάδα – Ανακαινίζεται ριζικά το ΔΑΚ Γλυφάδας – Αμάξια και οικόπεδα από τον ουρανό μετά τις σκουπιδοπληρωμές. Η παράταξη «Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ» γνωρίζει κάτι σχετικά; – Η Δημοκρατία ηττήθηκε διαχρονικά και ηττάτε από τα κόμματα και τις παρατάξεις.

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Δενδροφύτευση στον Υμηττό από τον ΣΠΑΥ

Δήμος Ηλιούπολης: Υπεγράφη σύμβαση για αντιπλημυρικό έργο σε Ηλιούπολη και Βύρωνα

Δήμος Καλλιθέας: Λεφτά Υπάρχουν….. 600.000€ για (Λουλούδια) στην Καλλιθέα!!!

Δήμος Π. Φαλήρου: Στα σκαριά νέα εντυπωσιακή Ισραηλινή επένδυση στο Παλαιό Φάληρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων της Περιφέρειας στη Λ. Ποσειδώνος έως 20/1/2021 – Ξεπέρασαν ήδη κατά 50% τον προυπολογισμό , τα έργα στον Φαληρικό Όρμο και είναι ακόμη στην …αρχή – και τρεις ειδήσεις αποκλειστικές και έκπληξη

Pin It on Pinterest

Share This