Η ΛΑΣΤΙΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Δεκ 18, 2020 | Δημοτικά

Στο Δήμο Γλυφάδας, οι παράνομες, παραβατικές αποφάσεις που λαμβάνουν στα διάφορα όργανα, έχει γίνει συνήθεια και καθημερινά λαμβάνονται τέτοιες.

Κατά περίεργο τρόπο, κανείς δεν ασχολείται, κανείς από τους 41 δημοτικούς συμβούλους, ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου παρανομεί και τις άλλες υπηρεσίες δεν ιδρώνει το αυτάκι τους στις παράνομες αυτές πράξεις και ψηφισμάτων.

Εδώ γίνεται το εξής περίεργο και ΠΑΡΑΝΟΜΟ φαινόμενο.

Είναι π.χ. να πιάσει η αστυνομία κάποιον εγκληματία κι αυτός να πάρει τη θέση του δικαστή για να δικάσει τον… εαυτό του!!!

Όσο περίεργο και να σας φαίνεται, είναι το ίδιο έγκλημα ως εκτέλεση πριν τη δίκη.

Τι εννοούμε; Σας παρουσιάζουμε σήμερα μερικές από τέτοιες αποφάσεις που γίνονται κατά συρροήν στο Δήμο Γλυφάδας και ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να αντιδράσει, έστω για τα προσχήματα. Δεν μιλάει ούτε καν και κάποιος που παριστάνει οτι είναι αντιπολίτευση από τους εννέα δημοτικούς συμβούλους, που επάξια καρπώνονται τον τίτλο της πολιτικής πατσαβούρας.

Τι έγινε κύριοι και κυρίες που ασκείτε εξουσία στο Δήμο Γλυφάδας; Στα παλιά σας τα παπούτσια οι Νόμοι του Κράτους; Έχετε ασυλία; Σας προστατεύουν τα “αόρατα” χέρια της δικαιοσύνης;

Υπάρχουν πολλές, πάρα πολλές τέτοιες αποφάσεις που οι ίδιοι ψηφίζουν για τον εαυτό τους είτε για δικηγόρους, είτε κάτι άλλο.

Πρώτος στις παράνομες αυτές πράξεις ψηφισμάτων, είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, που σημειωτέον λέει οτι έχει εξασκήσει και την δικηγορία!!!.

Δείτε εδώ 15 περιπτώσεις που έχουμε βρει (σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες) που ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου ψηφίζει για την υπεράσπισή του δικηγόρο συμμετέχοντας κανονικά στη διαδικασία, παραβιάζοντας την Ποινική νομοθεσία κατά παράβαση του αρθ,. 99 του Ν. 3463/ 2006 και του αρθ. 254 ΠΚ

Σας παραθέτουμε τις συγκεκριμένες αποφάσεις με τις συγκεκριμένες ΑΔΑ που όλες είναι σαν τις προηγούμενες. Δηλαδή ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου ψηφίζει ο ίδιος για τον εαυτό του, κατά παράβαση των Νόμων, και κανείς δεν μιλάει από τους παρόντες. :

ΩΕΟΦΩ91-ΞΔΙ, 6Λ8ΥΩ91-1ΒΗ,  ΩΛΕ4Ω91-ΟΩΡ,  6289Ω91-28Ω,  6Υ9ΨΩ91-09Ω,  ΨΝΨΩΩ91-19Υ,  ΩΘΓ7Ω91-ΓΤΖ,  Ω16ΩΩ91-ΛΜ8,  7Ξ0ΜΩ91-0ΚΞ,  Ω85ΤΩ91-ΞΟΓ,  60Ο5Ω91-ΓΔΘ,  645ΞΩ91-ΒΚΣ,  ΨΡΣ9Ω91-ΔΨΨ,  ΨΒΦΑΩ91-ΨΘΦ,  6Ε6ΜΩ91-ΘΔΨ

Δείτε τι λέει ο Νόμος γι αυτήν την περίπτωση.

  1. 3463/06 Αρθρο 99
  • Κώλυμα συμμετοχής στη συνεδρίαση
  • Δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να μετάσχει στη συζήτηση ενός θέματος ή στην  κατάρτιση αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου ή να συμμετέχει σε γνωμοδοτικά συλλογικά  όργανα, τα οποία γνωμοδοτούν για θέμα που θα εισαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο, εφόσον ο  ίδιος ή συγγενής του έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας έχει υλικό ή ηθικό  συμφέρον.
  • Απόφαση που έχει ληφθεί κατά παράβαση της διάταξης αυτής είναι άκυρη. Ο σύμβουλος  που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση διαπράττει σοβαρή παράβαση καθήκοντος και τιμωρείται με  την ποινή της αργίας, σύμφωνα με τα άρθρα 142και 143.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε αν ισχύουν για τα παιδιά του κομματικού σωλήνα της κυβέρνησης, αλλά και των άλλων κομμάτων εξουσίας, οι Νόμοι και αν εφαρμόζονται;

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ παρά τις καταγγελίες επωνύμων πολιτών.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This