ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΟΥΒΕΛΗ, ΓΙΑΧΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Νοέ 15, 2020 | Δημοτικά

Όπως μας κατήγγειλε ένας Γλυφαδιώτης που προεκλογικά η δημοτική παράταξη της Γλυφάδας ” Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ” με τους επικεφαλής της Θεοδοσόπουλο και Τζούβελη τον είχαν φωνάξει για να τους προσφέρει τις τεχνικές του εργασίες σε εξωτερικούς χώρους στην περιοχή της Γλυφάδας, δεν τον έχουν εξοφλήσει ακόμα και περιμένει πότε αυτοί οι κύριοι θα τιμήσουν τον λόγο τους.

Πρόκειται για τον κ. Πολύβιο Δημόπουλο που μας είπε οτι τους έκανε όλες τις δουλειές τις προεκλογικές, αφίσσες, κούριερ, σεκιούριτυ, διανομές, ασφάλεια στα περίπτερα κλπ. Όπως μας κατήγγειλε ο κ. Δημόπουλος, είχαν συμφωνήσει με τους κ.κ. Θεοδοσόπουλο και Τζούβελη, με παρούσα και μία άλλη κυρία, οτι θα ήταν κατά κάποιο τρόπο ο επικεφαλής των εξωτερικών εργασιών, κάτι ως γενικών καθηκόντων.

Είχανε συμφωνήσει και την τιμή αλλά συνέχεια τον τρενάρανε αύριο και μεθαύριο. Με πολύ κόπο πήρε κάποια ελάχιστα χρήματα αλλά η κοροϊδία συνεχίζεται.

Μάλιστα μας είπε οτι την περίπτωσή του την γνωρίζει και ο άλλος της παράταξης, ο κ. Γιάχος, που δεν είχε κάνει καμμία συμφωνία μαζί του, αλλά δεν έκανε και τίποτα για να βοηθήσει να πάρει τα χρωστούμενα των δύο συνεργατών του. Την όλη συμφωνία, την γνωρίζει και ο κ. Ανδρέου Γιώργος, που ως δικηγόρος αναλάμβανε αυτού του είδους τις συμφωνίες.

Μας είπε κι άλλα πολλά που εμείς θα θέλαμε πρώτα απ΄ ‘ολα να ρωτήσουμε τους κυρίους Θεοδοσόπουλο και Τζούβελη, αν όντως ισχύουν οι καταγγελίες του κ. Δημόπουλου. Αν όντως έχουν αφήσει απλήρωτους τους ανθρώπους που είχαν προσλάβει να τους βοηθήσουν προεκλογικά.

Φυσικά θα θέλαμε να μάθουμε και ποιά ήταν η κυρία που αναφέρει (δεν γνωρίζει το όνομά της, παρά μόνο οτι ήταν εύσωμη) και αν αληθεύει η καταγγελία και του οφείλουν χρήματα, ποιός είναι ο λόγος που δεν τήρησαν τη συμφωνία τους με έναν μεροκαματιάρη άνθρωπο.

Θα προτιμούσαμε η απάντηση να είναι γρήγορη και αποσαφηνιστική, αλλιώς θα είμαστε υποχρεωμένοι να δεχθούμε τις καταγγελίες ως βάσιμες και να δημοσιοποιήσουμε και τις υπόλοιπες. Και τότε σίγουρα δεν θα τους αρέσει αυτά που θα βγουν στη φόρα.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This