ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΧΟΤΕΛ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

Νοέ 15, 2020 | Uncategorized

Ο ερωτιάρης υπουργός! Η νεαρή παντρεμένη δημοσιογράφος των Βορείων προαστίων που μπαινοβγαίνει στο υπουργείο και αναστενάζουν οι καναπέδες με φόντο την πλατεία. Οι φιλοδοξίες για την ευρωβουλή και ο αγώνας… για μια 8μηνη σύμβαση!

Μέρος 2ο

Μπορεί στην παραγωγή έργου και ικανοτήτων οι κυβερνώντες να μην περνάνε την βάση, αλλά στα ερωτικά παίρνουν άριστα. Πρωταγωνιστής είναι προβεβλημένος υπουργός της κυβέρνησης. Εκτός από την ερωτική φωλιά που διατηρεί στα νότια προάστια και έχουμε στο “Ε5” αναφερθεί εκτενώς με πικάντικο ρεπορτάζ, έχει απλώσει τα φτερά του και πάνω στο κορμί μιας φιλόδοξης νεαρής δημοσιογράφου των Βορείων προαστίων. Ο σύζυγος που ασχολείται με τα λογιστικά λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και η νεαρά αφού φροντίζει να αφήνει σε ασφαλή χέρια τα παιδιά της, πετάγεται στην αγκαλιά του υπουργού συχνά- πυκνά! Η δημοσιογραφική της ιδιότητα την βοηθάει να ανοίγει αρκετές πόρτες μέχρι να καταφέρει το όνειρο της. Παλαιότερα η φιλοδοξία της ήταν να γίνει ευρωβουλευτής (!) αλλά το κόμμα που επέλεξε ήταν για κλάματα. Τώρα ελπίζει σε μια σύμβαση εργασίας, αφού ο “δραστήριος” ερωτιάρης υπουργός που του αρέσει η ανάπτυξη στην χώρα της υπόσχεται κάθε φορά που την βλέπει και μια διαφορετική θέση, αφού φυσικά της δίνει και το χαρτζιλίκι της.  Το κακό όμως φαίνεται  ότι θα φτάσει  έστω και με… ευγένεια στην σύζυγο και τα παρατράγουδα δεν θα αργήσουν.


Μέρος 3ο

Οι ερωμένες ήταν η αιτία! Σήμερα το πρωί πρωτοκλασάτος υπουργός “έφαγε” χαστούκια από την γυναίκα του. Την κρατούσαν οι αστυνομικοί που τον φυλάνε ενώ αυτή ούρλιαζε.

Εμείς το “καθήκον” μας το κάναμε, μπας και προλάβουμε αλλά δυστυχώς, ο υπουργός δεν έβαζε μυαλό. Τα χειρότερα ήρθαν.

Σήμερα το πρωί τα όσα έγιναν στο σπίτι των βορείων προαστίων θυμίζουν την σειρά του Alpha “Οικογενειακές ιστορίες”. Η σύζυγος έμαθε πλέον τα πάντα για τις ερωμένες του υπουργού. Τραγουδίστρια  και δημοσιογράφος ήταν μόνο για “πρωινό”. Όσο… ευγένεια και αν είχε η σύζυγος δεν άντεξε άλλο. Ούρλιαζε και έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά της. Μέχρι και χαστούκια έπεσαν. Εάν δεν ήταν παρούσα η φρουρά του υπουργού για να την συγκρατήσει τα πράγματα θα γινόντουσαν ακόμα χειρότερα. Δεν αποκλείετε στην επόμενη τηλεοπτική εμφάνιση του υπουργού, που έχουν σχεδόν καθημερινή συχνότητα να δούμε και κανένα σημαδάκι στο πρόσωπο. Φυσικά ο ίδιος αν ρωτηθεί θα πει ότι είναι από το ξύρισμα.


Μέρος 4ο

“ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΒΑΛΑ με τον ΑΔΩΝΗ”. “Ψυχάκιας κερατάς “σε παραλήρημα καταδιώκει τον υπουργό “καταγγέλλοντας” τραγελαφικά συμβάντα για την τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου. “Είναι τρελός, δεν αποκλείω και εκβιασμό”. Τι δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ, στον Στέφανο Χίο. Επικαλείται ακόμα και τον νεκρό γυμναστή, Γιώργο Λουκανίδη, ο παλάβρας. Πως την πάτησε και ο Γιώργος Τράγκας…


Pin It on Pinterest

Share This