ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΟΥΡΑΝΟ” ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ” ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;

Νοέ 11, 2020 | Δημοτικά

Μεγάλος ντόρος έγινε προ μηνών, όταν με δικαστικές αποφάσεις ιδιωτικές εταιρείες διεκδίκησαν και πήραν από το Δήμο Γλυφάδας εκατομμύρια ευρώ για μεταφορά απορριμμάτων, που όμως, όπως λένε, δεν υπήρχε η νόμιμη διαδικασία του διαγωνισμού για να είναι νόμιμη.

Η όλη “επιχείρηση” έλαβε χώρα την δημοτική περίοδο 2007 – 2010 με δήμαρχο τον αείμνηστο Γιάννη Θεοδορόπουλο και υπεύθυνο αρμόδιο αντιδήμαρχο τον κ. Γιάννη Τζούβελη.

Το περίεργο είναι οτι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της διοίκησης τότε, μαζί με κάποιους υπαλλήλους της καθαριότητας, πήγαν ως μάρτυρες στο δικαστήριο υπέρ των εταιρειών, που στην ουσία είναι μία. Η PERME ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ.

Πριν λίγο καιρό, πάντα με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις που κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι μαρτυρίες δημοτικών παραγόντων, έγινε και η πληρωμή των επίδικων ποσών σε δύο μέρη. Στη W.A.T.T. και στη PERME σε σύνολο περίπου 1.500.000 ευρώ.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να ρωτήσουμε πως έγινε ξαφνικά και κάποιοι αγόρασαν καινούργια αυτοκίνητα ή άλλοι αγόρασαν οικόπεδα. Αυτά ας τα βρει η Δικαιοσύνη αν γίνει καμμιά καταγγελία.

Περίεργο ακόμη και το γεγονός οτι σε ένα συγκεκριμένο συμβούλιο, ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου άφησε σοβαρότατες αιχμές σε δημοτικό σύμβουλο πρώην αντιδήμαρχο, οτι αυτός έκανε όλο το νταλαβέρι για να δικαιωθούν οι εταιρείες και να πάρουν τα εκατομμύρια. Αλλά το σταμάτησε, υπόπτως, εκεί.

Διαβάστε ΕΔΩ το προηγούμενο ρεπορτάζ μας

Αυτά είναι τα χρηματικά εντάλματα που εκδώθηκαν υπέρ των ιδιωτικών εταιρειών για “μπίζνες” που κάποιοι πονηροί έκαναν στις πλάτες των Γλυφαδιωτών και όπως αποδεικνύεται με το αζημίωτο.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This