Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ.

Νοέ 10, 2020 | Δημοτικά

Ο “πόλεμος” που άνοιξε με τον δήμαρχο Κωνσταντέλλο την… ισοπέδωσε! Η απόπειρα αυτοκτονίας της δικηγόρου Κουτρουβίδου με το αυτοκίνητο της, οι 10δες μηνύσεις σε βάρος της, ο πειθαρχικός έλεγχος του Δ.Σ.Α. και οι ποινές φυλάκισης που πέφτουν βροχή. Δεν άντεξε!

Στη νευροχειρουργική κλινική του Ασκληπιείου Βούλας, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με ελαφρά τραύματα η δικηγόρος Ντίνα Κουτρουβίδου , η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το αυτοκίνητό της. Η δικηγόρος,  άφησε στο γραφείο της ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο αναφέρει ότι οδηγήθηκε στην πράξη αυτή, λόγω οικονομικών προβλημάτων που τα προκάλεσε η δικαστική της διαμάχη με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Η δικηγόρος που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα ΜΜΕ με διάφορες δηλώσεις και αναρτήσεις στα social media, αλλά και με την εμπλοκή της σε ποινικές υποθέσεις ως κατηγορούμενη, επιχείρησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής να ρίξει το αυτοκίνητό της πάνω σε βράχο, στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, αλλά έπεσε πάνω σε άλλο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για το τροχαίο κάνει το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ συγγενικό της πρόσωπο προσκόμισε τo ιδιόχειρo σημείωμα, στο οποίο αναφέρει αναλυτικά τους λόγους που την οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας, στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης.

Η Ντίνα Κουτρουβίδου που σύμφωνα με πληροφορίες θα βγει αύριο από το νοσοκομείο έχει μηνυθεί τουλάχιστον από 6 διαφορετικούς ανθρώπους για διάφορες υποθέσεις όπως και από 18 δημοτικούς συμβούλους, του δήμου 3Β, τριών διαφορετικών παρατάξεων εξαιτίας συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε βάρος τους. Ο Δήμαρχος του ιδίου δήμου της έχει υποβάλει 2 μηνύσεις για τις οποίες πρωτόδικα για την μια εξ αυτών καταδικάστηκε σε 28 μήνες για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση. Σε βάρος της εκκρεμεί και πειθαρχικός έλεγχος του ΔΣΑ με το ερώτημα της αφαίρεσης της επαγγελματικής της άδειας. Όπως μάθαμε μήνυση σε βάρος της έχει υποβάλει και ο πρόεδρος πρωτοδικών Αθηνών Γρίβας. Επίσης μεγάλη δικαστική περιπέτεια που την οδήγησε σε φυλάκιση 4 ετών με αναστολή πρωτόδικα είχε όταν από τα social Media καταφέρθηκε σε βάρος της οικογένειας του δημοτικού σύμβουλου Κιούκη Δημήτρη.  Προφανώς όλες αυτές οι περιπέτειες, που δεν αντέχονται, την οδήγησαν στην πράξη που έκανε. 
πηγή: edolio5

Pin It on Pinterest

Share This