ΠΟΣΗ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

Οκτ 13, 2020 | Δημοτικά

Στο Δήμο Γλυφάδας, οι παράνομες, παραβατικές αποφάσεις που λαμβάνουν στα διάφορα όργανα, έχει γίνει συνήθεια και καθημερινά λαμβάνονται τέτοιες.

Κατά περίεργο τρόπο, κανείς δεν ασχολείται, κανείς από τους 41 δημοτικούς συμβούλους, τον δήμαρχο και τις άλλες υπηρεσίες δεν ιδρώνει το αυτάκι τους στις παράνομες αυτές πράξεις και ψηφισμάτων.

Εδώ γίνεται το εξής περίεργο και ΠΑΡΑΝΟΜΟ φαινόμενο.

Είναι π.χ. να πιάσει η αστυνομία κάποιον εγκληματία κι αυτός να πάρει τη θέση του δικαστή για να δικάσει τον… εαυτό του!!!

Όσο περίεργο και να σας φαίνεται, είναι το ίδιο έγκλημα ως εκτέλεση πριν τη δίκη.

Τι εννοούμε; Σας παρουσιάζουμε σήμερα μερικές από τέτοιες αποφάσεις που γίνονται κατά συρροήν στο Δήμο Γλυφάδας και ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να αντιδράσει, έστω για τα προσχήματα.

Δείτε τις και στο τέλος σας έχουμε και τους σχετικούς Νόμους, που όμως για τα καλόπαιδα αυτά δεν ισχύουν. Πόση στραβωμάρα πια έχει αυτή η περιλάλλητη Ελληνική Δικαιοσύνη;

  1. Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δ. Γλυφάδας ΑΝΝΑ ΚΑΥΚΑ Ψηφίζει για την Υπεράσπιση του εαυτού της σύμφωνα με το  ΑΔΑ: Ψ4ΖΜΩ91-ΤΣΠ κατά παράβαση του αρθ. 99 Ν. 3463 / 06 και συνεπώς η απόφαση είναι άκυρη

Η ποινική   Δικογραφία  ΣΤ 18/ 16804 έχει δικάσιμο  την 09-10-2020 στο Α΄ Μον. Πλημ. Αθηνών.

Εγκρίνει την ανάθεση στο Δικηγόρο Αθηνών Απόστολο Γεωργούλα της σύνταξης έγγραφων εξηγήσεων για λογαριασμό της Αντιδημάρχου Γλυφάδας, Άννας Καυκά, ενώπιον της 14ης Πταισματοδίκη Αθηνών στο πλαίσιο ποινικής δικογραφίας που έχει σχηματισθεί εις βάρος της κατόπιν αυτεπάγγελτης μήνυσης και ορίζουμε αμοιβή για ωριαία απασχόληση μέχρι έξι (6) ώρες. Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό, υπογράφεται ως εξής: Γλυφάδα, 22.3.2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, KAYKA ANNA, ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

2) Σε άλλη περίπτωση με κατηγορουμένους άλλα μέλη της Οικονομικής επιτροπής, γίνεται η ίδια παράβαση καθήκοντος με την παράνομη ψηφοφορία, όπου οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι ψηφίζουν για τον εαυτό τους δικηγόρο. Όπως βλέπετε στην συνεδρίαση, αν δεν συμμετείχαν δεν θα υπήρχε και η κατάλληλη απαρτία. Ψηφίζουν  για την Υπεράσπιση του εαυτού τους οι: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΚΑΥΚΑ (πάλι) κατά παράβαση του αρθ. 99 Ν. 3463 / 06 και συνεπώς η απόφαση είναι άκυρη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 ΤΑ ΜΕΛΗ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΥΚΑ ΑΝΝΑ, ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3) Άλλη περίπτωση είναι αυτή του αντιδημάρχου κ. Αγγελόπουλου, που όντας παρών στην συγκεκριμένη συνεδρίαση, ψηφίζει πάλι παράνομα κατά παράβαση καθήκοντος για να του ανατεθεί δικηγόρος τζάμπα από το Δήμο.

 Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, Ψηφίζει για την Υπεράσπιση του   στο Β’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών, μετά την υπ΄ αριθμ. ΤΕΠ 20-1607 κλήση   ΑΔΑ: Ω6ΕΘΩ91-ΓΕΓ  κατά παράβαση του αρθ,. 99 του Ν. 3463/ 2006 και του αρθ. 254 ΠΚ

Τα μέλη: ΑΚΡΙΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΙΣΚΗΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΗΜΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΓΙΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αυτές είναι περιπτώσεις από τις πάρα πολλές που έχουν ψηφισθεί. Είναι οι αποφάσεις παράνομες, παραβατικές και αν υπάρχει στην Ελλάδα ευνομούμενο κράτος με την Δικαιοσύνη να είναι πραγματικά αδέσμευτη και αδέκαστη, ήδη θα τους είχαν θέσει και σε αργία. Όπως σας παρουσιάζουμε τον Νόμο θα δείτε οτι είναι σαφέστατος.

Δείτε τι λέει ο Νόμος γι αυτήν την περίπτωση.

 

N. 3463/06  Αρθρο 99

Κώλυμα συμμετοχής στη συνεδρίαση

1. Δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να μετάσχει στη συζήτηση ενός θέματος ή στην  κατάρτιση αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου ή να συμμετέχει σε γνωμοδοτικά συλλογικά  όργανα, τα οποία γνωμοδοτούν για θέμα που θα εισαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο, εφόσον ο  ίδιος ή συγγενής του έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας έχει υλικό ή ηθικό  συμφέρον.

2. Απόφαση που έχει ληφθεί κατά παράβαση της διάταξης αυτής είναι άκυρη. Ο σύμβουλος  που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση διαπράττει σοβαρή παράβαση καθήκοντος και τιμωρείται με  την ποινή της αργίας, σύμφωνα με τα άρθρα 142και 143.

Τι έγινε κύριοι και κυρίες που ασκείτε εξουσία στο Δήμο Γλυφάδας; Στα παλιά σας τα παπούτσια οι Νόμοι του Κράτους; Έχετε ασυλία; Σας προστατεύουν τα “αόρατα” χέρια της δικαιοσύνης;

Υπάρχουν πολλές, πάρα πολλές τέτοιες αποφάσεις ποι οι ίδιοι ψηφίζουν για τον εαυτό τους είτε για δικηγόρους, είτε κάτι άλλο. Πρώτος στις παράνομες αυτές πράξεις ψηφισμάτων, είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, που σημειωτέον λέει οτι έχει εξασκήσει και την δικηγορία!!!.

Σε λίγες ημέρες θα σας τις παρουσιάσουμε όλες που έχουμε βρει που αφορούν γύρω στις 15 αποφάσεις, φανταστείτε αυτές που δεν έχουμε βρει πόσες είναι.

Pin It on Pinterest

Share This