ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 7-10-2020 Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΝΑ ΚΑΥΚΑ

Οκτ 6, 2020 | Δημοτικά

Επαναλαμβάνεται αύριο Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, η δίκη της πρώην αντιδημάρχου Γλυφάδας κ. Καυκά ως κατηγορούμενη για τον παράνομο δρόμο που άνοιξε το 2017 μέσα στο Γκολφ, καταστρέφοντας δέντρα και δασικούς θάμνους.

Η πρώτη δίκη είχε οριστεί στις 31 Μαρτίου του 2020, αλλά η κ. Καυκά ζήτησε και πήρε αναβολή, για να γίνει (αν γίνει) αύριο.

Το κατηγορητήριο δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού υπάρχουν σωρεία εγγράφων που αποδεικνύουν το παράνομο του πράγματος. Εντύπωση πάντως προκαλεί, πως η κ. Καυκά ανέλαβε μόνη της την ευθύνη του παράνομου δρόμου και της καταστροφής του δάσους, αφού όλου γνωρίζουμε οτι εκτελούσε τις εντολές ή διαταγές του δημάρχου.

Επί πλέον ήδη είχαμε τονίσει τότε με τα απανωτά ρεπορτάζ μας οτι ο συγκεκριμένος χώρος ήταν χαρακτηρισμένος ως δασικός, αλλά συναντούσαμε τον τοίχο της αλλαζονείας, της υπεροψίας, του εγώ κάνω οτι θέλω κλπ.

Θεωρούμε οτι με τα δικά μας ρεπορτάζ που κάποιοι τα μετέφεραν σε δημόσιους λαι ελεγκτικούς μηχανισμούς, βάλανε στο σκαμνί της υποδίκου την κ. Καυκά.

Φυσικά, ογκωδέστατοι είναι οι φάκελλοι για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά έχουμε μάθει πλέον να κρατάμε μικρό καλάθι σε οτι αφορά την απόδωση της δικαιοσύνης. Δεν έχουμε και την καλύτερη εκτίμηση για το αδέκαστο της υπόθεσης.

Με αυτόν τον προβληματισμό, χτυπάμε το καμπανάκι της προσοχής και στους μέλλοντες υποψηφίους κατηγορούμενους, όπου με πληροφορίες μας πάλι τους παραμύθιασε ο κουμπάρος και αναλαμβάνουν τις ευθύνες της καταδικαστικής τους απόφασης μόνοι τους.

Για το συγκεκριμένο δικαστήριο έχουν πέσει και προστίματα αλλά δεν είχε ιδρώσει το αυτάκι της κυρίας τότε.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This