ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Σεπ 22, 2020 | Δημοτικά

Γελοίους και ανίκανους να κατασκευάσουν έστω και ένα σωστό πεζοδρόμιο στη Γλυφάδα, τους λένε περιφρονητικά οι Γλυφαδιώτες που έχουν την ατυχία να περπατήσουν πάνω στο νέο πεζοδρόμιο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Πυρνάρι.

Τι κι αν οι κάτοικοι πληρώνουν εκατομμύρια κάθε χρόνο για να γίνουν νέα πεζοδρόμια, τι κι αν κανείς δεν γνωρίζει που πάνε αυτά τα εκατομμύρια, τι κι αν κανείς δεν ενδιαφέρεται να ελέγξει αυτήν την δημοτική αρχή που τα ισοπέδωσε τραγικά όλα τα “έργα”, μόνοι τους προσπαθούν οι κάτοικοι με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα να προβάλλουν τα “επιτεύγματα” των εξουσιαρχών.

Όπως μας είπαν, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει πως έγινε αυτό το “έργο”. Ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι, ούτε οι δημοτικές παρατάξεις, ούτε και από τις δημοσιογραφικές ιστοσελίδες ασχολήθηκαν.

Δείτε στις φωτό το ολοκαίνουργιο πεζοδρόμιο, αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, σε πείσμα της νομιμότητας και σε απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι των τυφλών περιπατητών ή τα ΑμεΑ, πως έκαναν ολόκληρη παράκαμψη τις ειδικές πλάκες για τα ΑμεΑ, για να μην ενοχλήσουν την ταμπέλλα του φαρμακείου, που όπως τη βλέπουμε εμείς είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ως τοποθέτηση.

Φανταστείτε τι μέσον θα έχει αυτό το φαρμακείο για να γίνει αυτή η ανήθικη πράξη και να μην μετακινηθεί η ταμπέλα αυτή.

Εμείς θα το ψάξουμε το θέμα της νομιμότητας αυτής της ταμπέλας και ο καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Ευχαριστούμε τον Γλυφαδιώτη που μας έστειλε αυτές τις φωτογραφίες με τα εξής λόγια:

“ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΉΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ( ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ) !!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΉΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.”

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This