ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Ιούλ 7, 2020 | Δημοτικά

Με συνοπτικές διαδικασίες και με ένα ξερό ναι, ή όχι, ή απέχω όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν σε επιτροπές ψηφίζουν τα θέματα που εισάγει η πλειοψηφία.

Εις μάτην περιμένουμε όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε να δούμε και να μάθουμε πως ψηφίζουνε οι εντολοδόχοι μας για να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, δεν υπάρχουν σε καμμία μορφή τα θέματα και τι, κυρίως, αφορούν.

Παρά τις επανειλλημένες προτροπές, κυρίως προς τους λεγόμενους “αντιπολιτευτικούς” δημοτικούς συμβούλους, όπως οι κ.κ. Γιάχος από την οικονομική επιτροπή, Τζούβελης από την επιτροπή ποιότητας ζωής, Γεωργούλας από το Γκολφ, Σκαμπαρδώνης από άλλα πόστα κλπ, εν τούτοις με συστηματικό τρόπο αρνούνται να μας παραχωρήσουν πρακτικά ή τα βίντεο από τις συνεδριάσεις, έτσι χωρίς λόγο. Πιθανόν να φοβούνται το κράξιμο της ανυπαρξίας τους.

Φυσικά κανείς από τους “αρχηγούς σωτήρες” δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Φέρονται και άγονται από άλλα συμφέροντα, που δεν τολμούν να διαφωνήσουν  είτε γιατί θα χάσουν κάποια “κεκτημένα” προνόμια, είτε για την επιβίωσή τους και δεν θέλουν να πάνε κόντρα στον Παπανικολάου, είτε γιατί έχουν τη φωλιά τους λερωμένη από οικονομικά σκάνδαλα και φοβούνται μήπως αυτοί που τα ξέρουν τα δημοσιοποιήσουν.

Προκαλούμε τους κ.κ. Στέλιο Θεοδοσόπουλο, Μάκη Φιλόπουλο, Τάσο Ταστάνη, καλά για τους άλλους Τάσο Γκουριώτη και Στεφανίδη αυτοί ούτε καν γνωρίζουν τι κάνουν εκεί μέσα.

Τους προκαλούμε να μας διαψεύσουν και να μας στείλουν ποιές είναι οι ενέργειες που έχουν κάνει πάνω από ένα χρόνο που βρίσκονται εκεί και να δικαιολογούν την “αντιπολιτευτική” τους ταυτότητα. Τι θα πουν αύριο στους ψηφοφόρους τους; πως θα δικαιολογήσουν την αδιαφορία τους;

Σαν αυτό το θέμα που σας παρουσιάζουμε πιο κάτω, υπάρχουν κάθε εβδομάδα πάνω από 50! Και όλα αφορούν σημαντικές αποφάσεις που στόχο έχουν την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Οικονομικά, κατασκευαστικά, προμήθειες, διαγωνισμού, δικαστήρια κλπ, είναι πάντα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Προσπαθώντας πρώτα εμείς να κατανοήσουμε κάθε θέμα για να σας το δημοσιοποιήσουμε μετά μέσα από το ρεπορτάζ, συναντούμε από το ΣΥΝΟΛΟ της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης, μία στάση ραγιάδικη προς το δήμαρχο, φοβούντε και τη σκιά τους, ίσως έχουν πολλά να κρύψουν, και με λίγα λόγια δεν μας προμηθεύουν τα στοιχεία εκείνα για να μπορούμε να δούμε κι εμείς γιατί στις ψηφοφορίες λένε ναι, όχι ή απέχω. Έτσι χωρίς καμμία δικαιολογία.

Φυσικά αυτά τα περιμένουμε από την παράταξη του δημάρχου, καθώς είναι άβουλα πολιτικά πιόνια στα χέρια ικανότατων συνεργατών του Παπανικολάου.

Οι άλλοι όμως;

Δείτε το παράδειγμα που σας δείχνουμε για να καταλάβετε τι εννοούμε.

Αφορά μία εισήγηση του δημάρχου να οριστεί ως δικηγόρος σε υπόθεση του Δήμου ένας νομικός. Με νούμερα υπόθεσης και αριθμοί νόμων, ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει τι αφορά, για ποιούς λόγους ορίζεται ο δικηγόρος, είναι κατήγορος ή υπεράσπιση κλπ.

Φυσικά όλοι αυτοί που ψηφίζουν το ξέρουν!!! Και κάποιες δικαιολογίες οτι δεν τους δίνουν τα εισηγητικά κάθε θέματος, είναι μία μπαρούφα για τα νηπιαγωγεία. Γιατί δεν μας δίνουν ένα αντίγραφο της κάθε συνεδρίασης σε ένα δισκάκι και εμείς θα ξέρουμε τι σημαίνει το τι ψηφίζουν. Είναι υποχρεωμένη η γραμματεία σε κάθε συνεδρίαση να τους παραδίδει πρακτικά συνεδρίασης.

Ότι καταλαβαίνετε εσείς από αυτά τα έγγραφα, άλλο τόσο κι εμείς. Τι να το κάνουμε αν ο κ. Γιάχος μεοψήφισε; Τον λόγο θέλουμε να μάθουμε. Τι τον οδήγησε στην άρνηση ψήφου.

Για το συγκεκριμένο θέμα πάντως, ενεργός κάτοικος του Δήμου, ο κ. Θεοδωρόπουλος Γιώργος έκανε αίτημα να πάρει πρακτικά για να δούμε αυτός ο αριθμός του δικαστηρίου σε ποιά υπόθεση αφορά.

Άρα λοιπόν θα πρέπει όλοι εσείς να γνωρίζετε πως οτι κι αν ψηφίσατε  εκτός Παπανικολάου, η ψήφος σας πάει σε αυτόν.

Γιατί τα λεφτά είναι πολλά Άρη…

 

 

Pin It on Pinterest

Share This