ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

Ιούν 29, 2020 | Γενικά τοπικής αυτοδιοίκησης

Για να γίνει ένα ρεπορτάζ αξιόπιστο θα πρέπει οι πληροφορίες να διασταυρώνονται με αποδείξεις που δεν θα δέχονται αμφισβητήσεις.
Έτσι κι εμείς όταν προ ημερών γράψαμε για τις υπερτιμολογήσεις του δημάρχου Αθηναίων, περιμέναμε για να επανέλθουμε τις τοποθετήσεις των υλικών για να έχουμε άποψη.
Πήραμε την μηχανή μας, ομολογουμένως ο ήλιος έκαιγε από πάνω, αλλά το ρεπορτάζ έτρεχε. Πήγαμε στις λαμαρινιένες ζαρντινιέρες των 550 ευρώ η μία + τα φυτά που τα φέρανε από τον εξωτικό Ελλαδιστάν μας πήρε κανά χιλιάρικο η μία.
Μετά πήγαμε στις κυκλικές ζαρντινιέρες να δούμε τι ήταν αυτή που την πληρώσανε με 3.000 ευρώ την μία!!!!
Δείτε και αποφασίστε αν έτσι, με αυτόν τον τίμιο, ηθικό και νόμιμο τρόπο δεν θα θέλατε να είσαστε κι εσείς να ανήκετε στην οικογένεια Μητσοτάκη.
Μια μέρα μετά την τοποθέτηση, η λαμαρίνα ψήθηκε, πάρτα κάτω τα φυτά! 500 €, ο ένας ντενεκές στοίχισε, συν 300 €, το κάθε φυτό! Άρτον και θεάματα……
Αμα ο ανθρωπος έχει γνώσεις κηπουρικής φαίνεται στην επιλογή της γλάστρας. Οσο για ολους εμάς να υπενθυμίσουμε απλα πως 550 ευρω είναι και ο μισθός εργασίας….
Μπορεί να κόστισε 5.700 το ένα αλλά μην το βλέπετε έτσι, τελειωμένο να το δείτε. Θα βγαίνει από την τρύπα η Βλαχοπούλου να τραγουδάει η Αθήνα τη νύχτα τρελή ξελογιάστρα με την Χλόη Λιάσκου με μπικίνι και τα μπαλέτα του Δαλιανίδη.
Μπράβο κύριε Μπακογιάννη, εκεί που πιστέψαμε ότι πιάσαμε τον πάτο με τις ζαρντινιέρες, βουλώσατε στόματα και μάς κι αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε το κακό χειρότερο.
Κι επιτέλους πάψτε να παίζετε Μόνοπολη αγοράζω την Αιόλου και πουλάω Ακαδημίας με τα δικά μας λεφτά, όταν σχεδόν ο ένας στους δυο πολίτες ζουν στα όρια της φτώχειας.
Μήπως τελικά είναι φιδάκι για τα κουνούπια;

Αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάτι που εμείς ως απλός λαός δε καταλαβαίνουμε. Όπως τη βαριά ποίηση, την αφηρημένη τέχνη ας πούμε…

Αμ το άλλο;;;;;

Πτωχάλες, μπυθουλαίοι, αν θέλετε ψευδοπιπεριά από το γεωπονικό πάρκο με 40 ευρώ, να την βάλετε στα χωριά σας.
Η ψευδοπιπεριά του Μπακογιάννη, του γένους ypertimologicus lamogien, είναι ευλογημένο φυτό με θαυματουργές ιδιότητες.

Η θαυματουργή ψευτοπιπεριά κάνει καλό σ’ όσους την παραγγέλνουν και σ’ όσους την πουλάνε, αλλά και στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Και ακόμα είμαστε στην αρχή του 2ου χρόνου…. το μεγάλο φαγοπότι τώρα αρχίζει….

 

 

Pin It on Pinterest

Share This