ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ;;;

Ιούν 29, 2020 | Δημοτικά

To master plan για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου εγκρίθηκε και το σπουδαίο αυτό έργο ξεκινά ! Πρόκειται για την μεγαλύτερη ανάπλαση της παραλίας που έχει γίνει στη σύγχρονη ιστορία της πόλης μας:

 

 

Περιπατητικές διαδρομές, ποδηλατόδρομοι, πεζόδρομοι, δενδροφυτεύσεις, χώροι αναψυχής, φωτισμός, ανοιχτά γήπεδα.
“‘Αξιζε όλη η δουλειά, οι κόποι και τα ξενύχτια για να φτάσουμε στην ημέρα αυτή”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: “Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο για τη δουλειά που έχει γίνει στην παραλία μας τα τελευταία χρόνια:
Για το νοικοκύρεμα, την κατεδάφιση παράνομων μαγαζιών, τα Seatrac για ΑΜΕΑ που ήρθαν πρώτα σε χρήση σε όλη την Ελλάδα, τις γαλάζιες σημαίες για πρώτη φορά στην ιστορία, την ανάπλαση στις Μαρίνες. Το σπουδαιότερο κεφάλαιο όμως αρχίζει να γράφεται τώρα: Οι μελέτες και οι χωροθετήσεις που τόσο καιρό προετοιμάζαμε, εγκρίθηκαν και βάζουμε μπροστά τα έργα για ένα σύγχρονο, φιλικό, πράσινο, βιώσιμο παραλιακό μέτωπο. Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται”.

Εμείς όμως, θα θέλαμε να ακούσουμε ή να διαβάσουμε ποιά είναι η αντίδραση σε αυτό το πλάνο από την “αντιπολίτευση” του Δήμου Γλυφάδας.

Εντάξει, το καταλαβαίνουμε οτι ο Παπανικολάου τους έχει για την πλάκα του, αλλά δεν τολμάνε ούτε μία ανακοίνωση για το μεγάλο αυτό έργο να βγάλουνε;

Τότε τι κάνουνε στο Δημοτικό συμβούλιο;

 

 

Pin It on Pinterest

Share This