ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΛΠ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ

Ιούν 25, 2020 | Αλλοι δήμοι

Η Δημοτική παράταξη του π. Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Κορτζίδη “Δημοτική Συνεργασία”, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:
Η Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών με τίτλο “Ενεργειακή Αναβάθμιση – Αυτοματοποίηση Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων – Εφαρμογές Smart Cities” που υλοποιείται αυτό το διάστημα στο Δήμο μας, έχει γίνει αντικείμενο έντονης αντιπαράθεσης.
Είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την κριτική που ασκείται για το κατά πόσο είναι συμφέρουσα για το Δήμο καθώς και την απάντηση της δημοτικής αρχής.
Επειδή μας ενδιαφέρει η ουσία του θέματος, ζητήσαμε χτες με έγγραφο μας την πραγματοποίηση άμεσα μιας συνάντησης αντιπροσωπείας της παράταξής με εκπρόσωπο του Δήμου που γνωρίζει το θέμα, προκειμένου να θέσουμε ερωτήματα και να πάρουμε απαντήσεις.
Σημειώνουμε ότι στις σχετικές συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, που προηγήθηκαν της σύμβασης, η παράταξή μας είχε εκφράσει θετική άποψη για την υλοποίηση ενός έργου αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού της πόλης, αλλά είχε εκφράσει και την επιφύλαξη της για τον τρόπο χρηματοδότησής του καθώς και για την εκχώρηση στην ουσία ενός σημαντικού κομματιού της αρμόδιας υπηρεσίας σε ιδιωτική εταιρεία.
Αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση της δημοτικής αρχής στο αίτημά μας.

Pin It on Pinterest

Share This