ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ιούν 22, 2020 | Δημοτικά

Μήπως θα πρέπει κάποιος από την Νέα Δημοκρατία να πει στους “γύρω γύρω όλοι και στη μέση οι τρακαδόροι” δήμαρχους οτι στο θέμα του Ελληνικού δεν τους πέφτει λόγος;
Φυσικά και πρέπει να διεκδικηθούν όσα το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τους δημότες τους (ή μήπως για κάποιους άλλους;), αλλά νόμιμα και διαδικαστικά σε οτι αναλογεί στον καθένα.
Οι κ.κ. Παπανικολάου της Γλυφάδας και Κονδύλης του Αλίμου, μόνοι τους ύψωσαν το μπαϊράκι της ανεξαρτησίας από τον κεντρικό ενδιαφερόμενο ομιλούντα δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτο με την ηγεσία της Κυβέρνησης και με τον ίδιο τον Μητσοτάκη, και αυτοί αρέσκονται σε μία παιδική ατραξιόν που μόνο θλίψη προκαλούν και θυμηδία.
Φυσικά για τους δημάρχους Αγ. Δημητρίου και Ηλιούπολης δεν θέλουμε να ενδιαφερθούμε, λόγω οτι αυτοί είδαν φως και μπήκαν.
Αλήθεια πως θα φαινόταν αν ο κ. Κωνσταντάτος ζητούσε κάποιο μερίδιο από το Γκολφ της Γλυφάδας; Ή κάποια οικονομικά οφέλη από τις μαρίνες της Γλυφάδας αφού η παραλία και τα νερά δεν έχουν όρια και συμπλέουν με αυτά του Ελληνικού;
Κωμωδία για παιδιά του νηπίου, αλλά δυστυχώς κάποια άλλα “παιδιά” είναι τόσο φανατισμένα με λέπια στα μάτια που δεν βλέπουν τα αυτονόητα.
Σημειώνουμε οτι δεν θέλουμε να είμαστε συνήγοροι του κ. Κωνσταντάτου που σαφώς αν δούμε κάτι “στραβό” που θα κάνει, θα τον “ισιώσουμε”.
Σήμερα ο κ. Κωνσταντάτος ήταν καλεσμένος του πρωθυπουργού για να συζητήσουν τις εξελίξεις για το Ελληνικό.
Μετά την συνάντηση ο δήμαρχος Ελληνικού αναφέρθηκε στις συνομιλίες ενώ δεν παρέλειψε στο τέλος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τους άλλους δημάρχους της περιοχής.
Σήμερα είχα τη τιμή να έχω μια ακόμα συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό στο γραφείο του για τα θέματα του Ελληνικού. Υπενθυμίζω πως ο Δήμος μας είναι η δύναμη εγγύησης του έργου γιατί είναι αυτός που εκκένωσε 100 στρέμματα δομές και είναι αυτός που πρώτος θα επιστρέψει ώστε να αποκατασταθεί πλήρως αρχής γενομένης από το νέο μας Δήμαρχειο, το Μέγαρο Ποντίων Σούρμενων, το πάρκο Αγιάς Παρασκευής κ .α.
Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την άριστη συνεργασία και φυσικά με την έναρξη τη πρώτων εργασιών θα έχουμε από τον ίδιο και τις σχετικές ανακοινώσεις για την περιοχή μας. Να σημειωθεί πως εισπράξαμε ως Δήμος τα πρώτα τέλη για τα κτίρια που θα κατεδαφιστούν και ανανεωσαμε την άδεια λειτουργίας για το εκθεσιακό κέντρο Ξιφασκίας.
Ζητάμε σεβασμό για την εντός διοικητικών μας ορίων περιοχή, δεν διεκδικούμε τίποτα από κανέναν και ζητάμε την άμεση υλοποίηση του προγράμματος αποκατάστασης των κτιρίων και των δομών που μας πήραν για την επένδυσή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Για το ίδιο θέμα, παρενέβη και ο κ. Τσαπαρλής που είπε:

Γιάννης Τσαπαρλής Πρόεδρος Δημ. Συμβ. π. Δήμαρχος
Θα σας πω με φωτογραφίες πως έχει η κατάσταση σήμερα όσον αφορά το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό
Ο δήμαρχος Ελληνικου Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος συνομιλεί με τον πρωθυπουργό και τον επενδυτή και οι άλλοι δήμαρχοι Αλίμου , Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Αγίου Δημητρίου συνομιλούν μεταξύ τους.
Η πάνω φωτογραφία είναι σημερινή από το Μέγαρο Μαξίμου
Η κάτω πριν από μερικές ημέρες στο Δήμο Ηλιούπολης
Φυσικά δεν θέλουμε να πιστέψουμε οτι οι 4 δήμαρχοι κρατούν ομπρέλλα στις απανωτές κυβερνητικές σφαλιάρες που δέχονται, σε τέτοιο σημείο που να αρχίζουμε να σκεφτόμαστε ποιά και για ποιούς είναι τελικά τα λάφυρα που αναζητούντε.

Pin It on Pinterest

Share This