Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΜΠΟΥΓΑΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούν 16, 2020 | Αλλοι δήμοι

Οι επιλογές σε πρόσωπα τόσο σε κομματικό επίπεδο, όσο και παραταξιακό στους Δήμους που επέβαλλαν οι ιθύνοντες της ακροδεξιάς παράταξης Χρυσή Αυγή, με τα τραγικά αποτελέσματα τόσο στην άρνηση του λαού να τους ξαναστείλει στη Βουλή, όσο και το γύρισμα της πλάτης σε τοπικό επίπεδο, είναι αυτές οι επιλογές που την καθέστησαν ως Μαύρη Νύχτα στην συνείδηση του λαού.

Φυσικά και στην Γλυφάδα η Χρυσή Αυγή πλήρωσε το τίμημα των λανθασμένων επιλογών με το πρόσωπο του κ. Γκουριώτη και Βοργιά, πατώνοντας τα ποσοστά τους κάτω από 6 μονάδες και ίσα που εκλέχτηκε ο εκπρόσωπός τους.

Αλλά τα ικανά στελέχη πάντα ξεχωρίζουν. Οι αγώνες σε καθημερινή βάση είναι το σύνηθες και οι Δημότες των πόλεων το αναγνωρίζουν αυτό.

Έτσι έγινε και στη Καλλιθέα. Ο αγωνιστής του λαού κ. Τρύφωνας Μπουγάς, προφανώς προβληματισμένος με την μισσαλοδοξία της ηγεσίας, αποφάσισε να μετονομάσει την δημοτική παράταξή του από “Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα”  σε καθαρά πατριωτική ως “ΈΛΛΗΝΕΣ για την Καλλιθέα” μη σχετιζόμενη με οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα που υφίσταται σήμερα στην Ελλάδα στέλνοντας επιστολή γνωστοποίησης που δημοσιοποιεί την αλλαγή αυτή στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλλιθέας σήμερα.

 

Σίγουρα, γνωρίζοντας τον αγωνιστικό παλμό του κ. Μπουγά αρκετές δεκαετίες τώρα, δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη η εκ βάθρου ανανέωση του ψηφοδελτίου του.

Αναμένουμε και θα σας ενημερώνουμε.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This