ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΑ 3Β (Του Ισαάκ Τοσουνίδη)

Ιούν 2, 2020 | Αλλοι δήμοι

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 4.180 ΚΑΙ 3 ΕΔΡΕΣ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….4.185 !!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 4.180 ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 7.225 !!!!!!!!!!!! (ΤΟΤΕ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 6 ΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΩΝ 3Β)
Ο θαυμασμός ενός ανθρώπου για το απολυταρχικό πολίτευμα είναι ευθέως ανάλογος με την περιφρόνηση που αισθάνεται για τους συνανθρώπους του.
Σκελετοί κ φαντάσματα του παρελθόντος υπολείμματα του ολοκληρωτισμού εμφανίστηκαν στις δημοτικές εκλογές του 2019 στη μικρή πόλη της Βουλιαγμένης.
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Η ολοκλήρωση του θεατρικού έργου… η “μετανάστευση στη Βουλιαγμένη τα 4 τελευταία χρόνια της κρίσης” ολοκληρώθηκε με την ορκωμοσία του ΔΣ των 3Β. Ενός ΔΣ που προέρχεται από τις “εκλογές” της 26-5-2019, οι οποιες έγιναν… de facto πληθυσμό εγγεγραμμένων στη δημοτική ενότητα Βουλιαγμένης 4.180… ( 3 έδρες στο ΔΣ ) αλλά… εγγεγραμμένων ψηφοφόρων το 2019… 7.225 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ 7.225 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 6 ΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ;;;
De facto απογραφή πληθυσμού 2011 της Βούλας είναι 28.364, 19 έδρες στο ΔΣ συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές τις 26-5-2019 14.191
De facto απογραφή πληθυσμού 2011 της Βάρης είναι 15.855 11 έδρες στο ΔΣ συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές τις 26-5-2019 7.991
De facto απογραφή πληθυσμού 2011 της Βουλιαγμένης 4.180 3 έδρες στο ΔΣ συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές 4.185!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΟ “ΑΠΟΣΤΑΛΑΓΜΑ” ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
δημοτικές εκλογές εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 2019 οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στη Βούλα είναι 22.608 συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές στη δημοτική ενότητα Βούλας 14.191, της Βάρης οι εγγεγραμμενοι ψηφοφόροι είναι 12.344 συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές στη δημοτική ενότητα Βάρης 7.911, της Βουλιαγμένης όπως ανέφερα παραπάνω, όχι μόνο δεν είναι μειούμενος ο αριθμός του πληθυσμού 4.180 όπως εγινε στις άλλες δυο δημοτικές ενότητες, αλλά αντιθέτως στη Βουλιαγμένη… σχεδόν ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ !!!!!!!!!!! Δηλαδή η μικρή Βουλιαγμενη των 4.180 πληθυσμού εμφανίστηκε να εχει σχεδόν ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στις δημοτικές εκλογές του 2019 με το μαγικό νούμερο 7.225 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων
ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ των 4.180 αντι να είναι κ αυτός ο αριθμός μειούμενος στη Βουλιαγμενη ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ 3.045 (φαντάσματα)
Με αυτό το μαγικό αριθμό 7.225 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στη Βουλιαγμενη λοιπόν … “έλαβε” ο συνδυασμός της συμπολίτευσης… “ελαβε” κ τις τρεις έδρες… με αυτό λοιπόν το “νούμερο” των 7.225 … με τον αριθμό 7.225 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων (φαντάσματα) στις δημοτικές εκλογές 2019 ο συνδυασμός του “ενωμένου κύματος πολιτών” ΔΕΝ καταλαμβάνει (με αυτά τα στοιχεία προς το παρόν) την μια από τις τρεις έδρες της Βουλιαγμένης, την έδρα της αντιπολίτευσης.
Την έδρα της αντιπολίτευσης όπως γραφοταν τις πρώτες ημέρες για την έδρα Τοσουνίδη στη Βουλιαγμένη… και προτού σημάνει ο συναγερμός από τον πανικό κ το πανικό που προκλήθηκε…. και …. τελικά….είχε γίνει λάθος… στη καταμέτρηση…των ψηφοδελτίων…. (απουσιάζει η ηθική κ η τιμιότητα)
Αποτέλεσμα η Βουλιαγμένη να είναι η μοναδική ενότητα του Δήμου μας που δεν θα έχει αντιπολιτευτική έδρα μόνο κ μόνο γιατί βγήκα πρώτος εγώ.
ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΩ Π Ο Τ Ε
κ καλώ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ να επαναφέρει τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
Οι θέσεις μου γνωστές οι δημότες ( τους οποίους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου ) με την ψήφο τους με τίμησαν τοποθετώντας με στο ΔΣ…. αλλά λόγω…. κούρασης των υπαλλήλων ….από τις εκλογές…. όπως γράφτηκε τις επόμενες ημέρες….!!!! είχαν κάνει λάθος… και …. διόρθωσαν το λάθος … κ μου αφαίρεσαν τη θέση στο ΔΣ… ίχνος σοβαρότητας… τιμιότητας…. δικαιοσυνης κ σεβασμός στη δημοκρατία όπως άλλωστε κ η ανήθικη πράξη που προέβησαν μέσα στο δήμο
οι θέσεις μου γνωστές, θα συνεχίσω να μάχομαι για αυτές κ να ακυρώνω σχεδιασμούς καταστροφικούς εις βάρος της ευζωίας των δημοτών, των κατοίκων.
Αναμένω ΑΜΕΣΑ να λειτουργήσουν οι δικλείδες ασφαλείας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ 7.225 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ (αδιανόητο να προκηρύσσονται εκλογές από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ με πληθυσμό στη Βουλιαγμένη 4.180 και 3 Έδρες στο ΔΣ κ ο κωσταντελο να
παρουσιάζει …………………………………… 7.225 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και αφού με τόση επιπολαιότητα πράξατε .. ότι πράξατε μέσα στο Δήμο.. δεν σκεφτήκατε ότι Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 6 ΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ( 3 )

Pin It on Pinterest

Share This