ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ DRIVE INN

Μαΐ 27, 2020 | Δημοτικά

Ηχηρό και ηθικό ράπισμα με την νομιμότητα (επιτέλους πια) να βάζει τέλος στις παρανομίες του Δ.Σ. του Γκολφ και του κ. Παπανικολάου ήταν το δημοσίευμα που είχαμε στο ρεπορτάζ της 22 Μαίου με τίτλο “ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ… “ΧΤΙΖΕΙ” Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.”
Διαβάστε το ΕΔΩ
Είχαμε αναφερθεί στις δεκάδες παραλείψεις, παραβατικότητας και παρανομιών που κατασκεύαζαν μέσα στο Γκολφ με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες που θα επέρχοντο από την καταστροφή του γρασιδιού, τις καταστροφικές συνέπεις από την άρδευση κλπ.
Οι αντιδράσεις για αυτές τις ενέργειες των διοικούντων, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο, ήταν πολλές και ποικίλες. Αξίζει να σας παραθέσουμε και αυτήν του κ. Ανδρέα Μαρτίνου, της γνωστής οικογένειας των εφοπλιστών και ευεργετών της Γλυφάδας, που δεν άντεξε σε αυτές τις ασόβαρες επιλογές της διοίκησης, και ανήρτησε το παρακάτω κείμενο.
Αυτό το κείμενο ανέβασε στο fb ο κ. Μαρτίνος Αντρέας, εφοπλιστής και ξεφτυλιζει τις προσπάθειες απαξίωσης του τεράστιου δημοτικού πλούτου της Γλυφάδας από τους περαστικούς διοικούντες το Γκολφ, τους ξενόφερτους και τους άβουλους δημοτικούς συμβούλους. Σας το παραθέτουμε ακριβώς όπως το είδαμε και σας το μεταφέρουμε.
Τό Golf στή Γλυφάδα είναι τό μοναδικό στήν πρωτεύουσα χώρα τών 4/5 μυρίων κατοίκων
Είναι τό Golf τής Αθήνας πού έγινε καί παραχωρήθηκε γιά νά είναι Golf
Δέν επιτρέπεται νά τό πειράζει κανείς
Αδιανόητο πώς κανένας Δήμαρχος έως τώρα δέν άφησε ήσυχο τό γκόλφ παρά συνεχώς υπάρχει μία ακραία αδιαφορία 
Παρακαλώ τήν δημοτική εταιρία καί τόν δήμο μας νά αφήσει τό γκόλφ νά είναι γκόλφ καί νά μήν ασχολούνται συνεχώς μέ τό πώς θά τό χαλάσουν
Είναι κρίμα
Ασχολειθείτε μέ οοοοολα τά τόοοοοοσα άααααλλα πράματα καί θέματα καί αφήστε εμάς καί τό γκόλφ ησύχους
Εάν πάλι η δημοτική επιχείρηση δέν θέλει τό γκόλφ νά τό δηλώσει ευθέως καί νά προτείνει εναλλακτικές λύσεις
Δέν γίνεται νά παίζουμε κρυφτό
Τό συμβούλιο νά ενημερώσει άμεσα τά μέλη !!!
Τί γίνεται στό driving range 
Μέ ανακοίνωση καί άμεσα!
Παρά ταύτα, παρά την αναγκαστική που προκαλέσαμε από το ρεπορτάζ μας αναδίπλωση των διοικούντων, με επιμονή να σπαταληθούν οπωσδήποτε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε τσέπες ξένων, ο κ. Παπανικολάου αποφάσισε να κάνει το DRIVE INN μέσα στο γήπεδο του Ποσειδώνα, καταστρέφοντας το ταρτάν του γηπέδου, “ξεχνώντας” βέβαια οτι και εκεί απαγορεύεται να γίνει η όποια εκδήλωση ξένη με το αντικείμενο που παραχωρήθηκε ο χώρος, που αποκλειστικά είναι χώρος για αθλοπαιδιές σύμφωνα με το ΦΕΚ 458, λέγοντας στο 1ο άρθρο οτι παραχωρείται δια του χαρακτηρισμού χώρου δι’ ανέγερσιν Δημοτικού Σταδίου, που υπογράφει ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τσάτσος στις 9 Αυγούστου 1978 και σας το παραθέτουμε.
Φυσικά, κανείς από τους διοικούντες δεν σκέφθηκε, οι όποιοι επισκέπτες που θέλουν να έρθουν να το δουν και δεν έχουν αυτοκίνητο, πως θα έρθουν; Με τι κριτήρια θα γίνει η επιλογή των “τυχερών”; Αυτοί που δεν είναι αρεστοί στα κακομαθημένα παιδιά της διοίκησης θα αποκλειστούν; Τελικά, γιατί δεν λένε πόσα αυτοκίνητα θα μπουν μέσα στο γήπεδο;
Σίγουρα μετά τις εκδηλώσεις θα έχουμε τις καταγγελίες αυτών των Γλυφαδιωτών.
Απορίας άξιον είναι το γιατί ο κ. Παπανικολάου δεν θέλει να κάνει το φεστιβάλ του στο χώρο της παραλίας που το έκανε τόσα χρόνια και επιμένει στην καταστροφή των δημοτικών χώρων.
Μήπως ενοχλούνται κάποιοι που δεν πρέπει ως αντάλλαγμα τις χορηγίες τους;
Κλείνοντας, θα θέλαμε να διακωμοδήσουμε την όλη κατάσταση, αφού οι ίδιοι γίνονται περίγελοι με τις δημοσιεύσεις τους στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με κάποια αφίσσα που κυκλοφόρησε βλέπουμε οτι την έναρξη του φεστιβάλ την κάνουν οι κ.κ. Θεοδωρίδου και Καυκά!!!
Πως να εξηγήσουμε αλλιώς την αφίσσα που σας παραθέτουμε πιο κάτω;
Τόση καψούρα πια με τη δημοσιότητα; Αλλά έτσι πως κατήντησαν τους Γλυφαδιώτες, η πλειονότητα του 79% των κατοίκων θα λένε ποιά είναι αυτή στη φωτογραφία με την αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Καυκά;
Με τις υγείες σας και μην ανησυχείτε: ΔΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ

Pin It on Pinterest

Share This