ΕΡΧΕΤΑΙ (ΠΑΛΙ) Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Μάι 25, 2020 | Γενικά τοπικής αυτοδιοίκησης

Έπρεπε να περάσουν κοντά 25 χρόνια για να ξαναβάλουν πάλι οι Γλυφαδιώτες το χέρι στη τσέπη για να πληρώνουν να παρκάρουν στη πόλη τους.

Μετά την αποτυχημένη ως διαδικασία και παράνομη όπως είχε αποδειχθεί ενέργεια του αειμνήστου Δημάρχου Σπονδυλίδη το 1996 να βάλει παρκόμετρα στους κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας με την εταιρεία EUROPARKINGK, τους έμελλε πλέον να την ξαναζήσουν πάλι οι Γλυφαδιώτες την ελεγχόμενη στάθμευση, αυτή τη φορά με δήμαρχο τον κ. Παπανικολάου.

Δημοτικοί σύμβουλοι Γλυφάδας χωρίς μνήμη και άβουλα πολιτικά πιόνια στους μαέστρους των δημαρχευόντων της σημερινής δημοτικής αρχής, ψήφισαν χωρίς ντροπή και πολιτική τσίπα την πρόταση του δημάρχου για να βάλει παρκόμετρα στη πόλη.

Σήμερα αυτό το σημείο, αύριο το άλλο και πάει λέγοντας αλλά μια διαδικασία που είναι αποκλειστικά ως εισπρακτική σε βάρος των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.

Μετά από την θετική εισήγηση της Οικονομικής επιτροπής από δημοτικούς συμβούλους άβουλα πολιτικά πιόνια της διοίκησης, το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης ήρθε και στο δημοτικό συμβούλιο που ψηφίστηκε και εκεί χωρίς πολλά πολλά.

Κάποιοι είχαν φροντίσει να “αρρωστήσουν” εκείνη την ώρα, κάποιοι έπρεπε να πάνε ταξίδι, και έμειναν μέσα οι πολιτικές πατσαβούρες να αποτελειώσουν τον οικονομικό εμπαιγμό της απόφασης του κ. Παπανικολάου.

Έτσι στις 29 Απριλίου το Δημοτικό συμβούλιο εψήφισε υπερ της ελεγχόμενης στάθμευσης στο χώρο που περικλείεται από τις οδούς Άλσους, Λαζαράκη, Ζέρβα και Κύπρου. Είναι ο χώρος που κάθε Πέμπτη γίνεται η λαϊκή Της κάτω Γλυφάδας, μπροστά από το δημαρχείο.

Εξαιρέθηκαν από το μέτρο της εισπρακτικής πολιτικής 9 θέσεις ΑμεΑ, 61 κατοίκων και οι υπόλοιπες 289 θέσεις θα είναι των μη προνομιούχων Γλυφαδιωτών. Σύνολο οι θέσεις είναι 359.

Άντε βρε… και εις ανώτερα με τον δήμαρχο της καρδιάς σας!!!!