ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΤΕ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!!!

Μαΐ 25, 2020 | Δημοτικά

Σωρεία καταγγελιών φθάνουν από τα μυνήματα των Γλυφαδιωτών για την άσχημη εικόνα που έχουν κάθε φορά που γίνονται λαϊκές στους δρόμους της Γλυφάδας.

Μας λένε οτι οι λαχαναγορίτες αφήνουν όπου νάναι τα σκουπίδια τους απλωμένα στους δρόμους, δεν υπάρχει καμμία μέριμνα για τον περιορισμό τους και η δημοτική αστυνομία ούτε που τους λέει κάποια κουβέντα συμόρφωσης.

Αλλά το βάρος των καταγγελιών πέφτει κυρίως στον τομέα της καθαριότητας, αφού μετά το πέρας των λαϊκών αγορών, οι εργάτες του Δήμου Γλυφάδας καθυστερούν πολύ για την αποκομμιδή τους.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι από την λαϊκή αγορά στην οδό Αθανάτου στην Τερψιθέα την προηγούμενη Τρίτη. Όπως βλέπετε στις φωτό που μας απέστειλαν οι κάτοικοι, τα σκουπίδια των λαϊκατζήδων είναι απλωμένα σε μεγάλο χώρο του οδοστρώματος, με σκορπισμένα τα σάπια λαχανικά, τα τελάρα και τα χαρτόκουτα που παράνομα τα αφήνουν έτσι στο δρόμο αφού απαγορεύεται να υπάρχουν πεταμένα τελάρα χωρίς σακκούλα σύμφωνα με το ΦΕΚ Β  5404/ 2018 σελ. 64018.

Ρε καλόπαιδα εκεί στην καθαριότητα με προεξάρχουσα την αντιδήμαρχο κ. Καυκά, όλα καλά; Μήπως δεν σας πληρώνουν; Μήπως έχετε ανησυχίες; Μήπως νομίζετε οτι πιάσατε τον παπά από τα… ράσα;

Προβλήματα και στην καθημερινότητα

Επίσης άλλο ένα θέμα που προέκυψε και αποτελεί πρόβλημα για τους περαστικούς που περπατάνε στο πεζοδρόμιο και συγκεκριμένα στην Αθανάτου 66 – 68 είναι και το συγκεκριμένο δέντρο της φωτογραφίας που ο κάθε αφηρημένος πεζοπόρος μπορεί στα καλά καθούμενα να καταλήξει στο νοσοκομείο με σοβαρότατο χτύπημα στο κεφάλι, εξ αιτίας της κλίσης του δέντρου.

Όπως μας κατήγγειλαν και βλέπετε την καταγγελία στην ακριβοθώρητη και περισπούδαστη υπηρεσία που οργάνωσε ο δήμαρχος Fix My City, η ενημέρωση στο Δήμο έγινε στις 5-5-20, πριν 20 ημέρες δλδ, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε μέχρι σήμερα και όπως πάει μάλλον θα ξανασχοληθούμε και τον άλλο χρόνο

Μία ακόμη φωτο που μας έστειλαν με τη σχετική καταγγελία είναι και τα κομμένα κλαδιά που σαπίζουν στα πεζοδρόμια.

Είναι στην οδό Μετεώρων και ήδη κλείσανε εκεί το δεύτερο δεκαήμερο παραμονής τους.

Κάποιος αρμόδιος υπάρχει;;;;

Αλήθεια… για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους… οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων που ψηφίσατε…. γιατί δεν τους ρωτάτε τι κάνουν εκτός από το να εισπράττουν;

 

 

Pin It on Pinterest

Share This