ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ… “ΧΤΙΖΕΙ” Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Μαΐ 22, 2020 | Δημοτικά

Τρομερός καταιγισμός από τα κανάλια που μηδενός εξαιρουμένου είχαν τον δήμαρχο Γλυφάδας κ. Παπανικολάου να λέει με ταώνεια υπερηφάνεια οτι θα δημιουργήσει την αναβίωση του DRIVE INN (παλιά τσοντάδικο το λέγαμε εμείς οι παλιοί) μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας!!!
Το γιατί όλα τα κανάλια της τρομοενημέρωσης φιλοξενούνε συνέχεια τον κ. Παπανικολάου σε σχεδόν καθημερινά θέματα, μάλλον αν είχαμε κάποια στοιχειώδη αντιπολίτευση θα μαθαίναμε πόσα εκατομμυριάκια ίσως να μας κόστιζε αυτή η υπερδιαφήμιση.
Ήδη με το ρεπορτάζ που κάναμε, στο χώρο του Γκολφ αρχίσανε τα “έργα” ισοπέδωσης που κυριολεκτικά χαλάνε το όποιο τοπίο πρασίνου έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.
Αλλά είναι τόσο πρόχειρη και βεβιασμένη η προσπάθεια που το σκαπτικό μηχάνημα έσπασε τις σωλήνες της γεώτρησης για το πότισμα του γηπέδου, αφήνοντας για δύο ημέρες χωρίς νερό το Γκολφ.
Εδώ όμως τώρα ξεκινάνε και τα προβληματάκια που ενέσκυψαν από την προσπάθεια κατασκευής των εκδηλώσεων.
Κατ’ αρχήν δεν έχει έρθει θέμα ημερήσιας διάταξης από το ΚΑΠΠΑ της Γλυφάδας για την έγκριση της εκδήλωσης αυτής. Ενώ στην ιστοσελίδα του ΚΑΠΠΑ προβάλλεται η μακέτα της εκδήλωσης, κανένα μέλος του Διοικητικού συμβουλίου δεν γνωρίζει τίποτα. Εκτεθειμένη η Πρόεδρος κ. Μαίρη Παπάζογλου στη σκιά κάποιων άνομων καταστάσεων που παρασέρνει και τα υπόλοιπα μέλη. Φυσικά για τα αντιπολιτευόμενα μέλη του Δ.Σ. δεν “συνέβη τίποτα”
Αλλά η Διοίκηση του Γκολφ είναι αδικαιολόγητη για τα κλειστά μάτια που δίνει το δικαίωμα μέσα στο χώρο του Γκολφ να γίνονται έργα χωρίς να έχει παρθεί απόφαση έγκρισης νωρίτερα.
Παράβαση καθήκοντος με σκοτεινές προεκτάσεις και ερωτήματα το γιατί αυτό!!!! Για ποιό λόγο επίτρεψαν σε ξένους επιχειρηματίες να στραπατσάρουν το γήπεδο του Γκολφ; Φυσικά και δεν μας αγγίζουν οι φήμες περί χρηματισμού κάποιων μελών της Διοίκησης. Μακριά από εμάς, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν. Βαριές οι ευθύνες του προέδρου του Δ.Σ. και του διευθύνοντα συμβούλου κ.κ. Νίκου Λεβετσοβίτη και Στυλιανού Δίβαρη.
Αν και δεν περιμένουμε απάντηση από τους κυρίους και τις κυρίες που απαρτίζουν το Δ.Σ. της επιχείρησης του Γκολφ, όπου φοβούνται να έρθουν σε ανοιχτό διάλογο ή μεμονωμένης απάντησης, εμείς τους ρωτάμε τα νόμιμα και αυτονόητα, αφού το γήπεδο του Γκολφ δεν είναι το χωράφι του παππού τους.
Πως μπήκε μέσα ο επιχειρηματίας και χαλάει το πράσινο; Υπήρχε η σχετική άδεια; Υπήρχε η άδεια κατασκευής της εξέδρας; Υπήρχε η άδεια πυρασφάλειας όπου η μάζωξη τόσων αυτοκινήτων από μόνη της προκαλεί φόβο; Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. του Γκολφ; Υπήρξε κάποιος σχετικός διαγωνισμός για το ποιός θα αναλάβει την εκτέλεση του χώρου; Υπήρξε κάποια μελέτη στατικής για την οθόνη και των άλλων αντικειμένων; Σίγουρα με τους τόσους επισκέπτες θα πρέπει να υπάρξει κάποιο είδος κυλικείου. Υπάρχει τέτοια άδεια; Πως εγγυώνται οτι το γκαζόν του γηπέδου θα προφυλαχθεί;
Και πάμε σε πιο πρωσοπικά θέματα:
Η εκπαίδευση των παικτών θα καταργηθεί προς χάριν του DRIVE INN; Που θα υποδειχθεί άλλος χώρος;
Οι όμιλοι τι λένε για όλα αυτά; Γνωρίζουμε οτι δεν συμφωνούν και θα υπερασπιστούν την θέση τους όπου πρέπει.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ διά του προέδρου της του κ. Δούκα, γιατί σιωπά; Μήπως επειδή δεν θέλουν να ενοχλήσουν τον κ. Μητσοτάκη;
Εδώ, αναφερόμενοι στον πρωθυπουργό, θα πρέπει να σας δημοσιεύσουμε μία επιστολή που απευθύνεται προσωπικά στον κ. Μητσοτάκη, από τον κ. Νίκο Κούλη, αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και λέει:

Κύριε πρόεδρε,
ζητήστε από κάποιον συνεργάτη σας να ερευνήσει τις πράξεις του δήμαρχου Γλυφάδας αναφορικά με το Γκολφ. Είναι μια σειρά πράξεων και παραλείψεων τόσο “κτυπητών” που εύλογα δημιουργούν την υποψία σχεδίου απαξίωσης του μοναδικού γηπέδου στην Αττική.

Η τελευταία είναι το κλείσιμο του χώρου εξάσκησης για την δημιουργία drive in cinema!!! Αν αυτό καταστραφεί ουσιαστικά κανείς δεν θα μπορεί να παίζει σοβαρά και κανένα παιδι να εξασκηθεί.

Σε μια χώρα που θέλουμε να ελκύσουμε υψηλής ποιότητας τουρισμό το να καταστρέφουμε σταδιακά το μοναδικό γήπεδο στην Αττική είναι εξαιρετικό μικρόπνοο και αντιαναπτυξιακό, εκτός αν στο μυαλό του ανάπτυξη σημαίνει νυκτερινά κέντρα και καφενεία.

Σας ευχαριστώ πολύ

Επίσης αναφέρθηκε και στον αείμνηστο Θόδωρο Βασιλάκη, της AEGEAN AIR LINES, λέγοντας: Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, καλός φίλος, που πρόσφερε πολλά στην Ελλάδα. Για τον μικρόκοσμό μας του γκόλφ ήταν πολύτιμος συμπαραστάτης και σκαπανέας. Αν τον είχαμε μαζί μας ο δήμαρχος Γλυφάδας δεν θα τολμούσε να έκανε την αθλιότητα πού κάνει στο μοναδικό γήπεδο της Αττικής. Ας είναι καλά εκεί που είναι..

Σ.Σ. Αναρωτιέμαι που είναι οι Πρόεδροι των ομίλων και της ΕΟΓ, ούτε μια λέξη, αν το έκαναν άλλοι θα τους είχανε κρεμάσει, μολις ανοίξουν καντίνες και καφετέριες να δούμε τι θα λέτε φίλε Κουλη, που είναι ο Πρόεδρος της ΕΟΓ?

Θεωρούμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για την κατασκευή του DRIVE INN όπως τα είπε ο κ. Παπανικλάου

 

Ανοίγει το πρώτο θερινό drive in στο γκολφ της Γλυφάδας
Ανοίγει το πρώτο θερινό drive in στο γκολφ της Γλυφάδας

Από τη μια μεριά η πανδημία και οι κανόνες προστασίας που πρέπει να υπάρχουν και από την άλλη μεριά, η ανάγκη να μην εξαφανιστούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσα σε μια κοινωνία. Μέσα σε αυτό το δίπολο, ο δήμος Γλυφάδας θέλησε να βρει μία λύση και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα θερινό φεστιβάλ με σεβασμό στα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα θα δημιουργήσει φέτος το καλοκαίρι το πρώτο «Ντράιβ ιν» θερινό φεστιβάλ στον μεγάλο χώρο του γκολφ της Γλυφάδας. Μάλιστα, η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου.

«Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας αναβιώνουμε μια παλιά παραδοσιακή ‘συνταγή, το drive in», λέει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και συνεχίζει:

«Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές».

Και ο κ. Παπανικολάου κατέληγε: «Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα ακόμα. Όμως το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in φεστιβάλ του δήμου μας».

Τελικά κ. δήμαρχε θα συνεχίσεις τις άνομες ενέργειες εσύ και οι συνεργάτες σου στο ΚΑΠΠΑ και στο Δ.Σ. του Γκολφ;

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This