Κρίμα… αυτοί δεν πέρασαν από το ταμείο και γράφουν αλήθειες

Φεβ 7, 2020 | Δημοτικά

“Ψεύτες, εκβιαστές και συκοφάντες σπιλώνουν τον “καλύτερο” δήμαρχο της Γλυφάδας”.

Αυτή είναι η απάντηση από τα γιουσουφάκια του επιτελείου του Παπανικολάου σε όσους τολμούν και λένε την αλήθεια το τι πραγματικά είναι αυτός ο δήμαρχος και προσπαθούν με πάμπολλους τρόπους να πείσουν τους Γλυφαδιώτες, που για μία φορά δυστυχώς τα κατάφεραν.

Όποιος κάνει τον κόπο και διαβάζει την εφημερίδα μας θα δει του κόσμου τις παρατυπίες και παρανομίες, του κόσμου τις κλήσεις από Εισαγγελείς και άλλες δημόσιες υπηρεσίες για την παραβατικότητα κυρίως του δημάρχου.

Αυτό που θα διαβάσετε πιο κάτω από την εφημερίδα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ είναι στάλα στον ωκεανό από το τι πραγματικά συμβαίνει.

Φυσικά ούτε λόγος για τα πολιτικά πιόνια, τις πολιτικές πατσαβούρες που απαρτίζουν το 41 μελές δημοτικό συμβούλιο, καθ’ ότι όπως είναι γνωστό “όταν τρώνε δεν μιλάνε”

Δείτε τι τράβηξε ένας Γλυφαδιώτης που από την κοροϊδία και την αδιαφορία των εκφραστών της δημοτικής αρχής, υπέστη ταλαιπωρία, γιατί ο ατυχής νόμιζε οτι τα εκατομμύρια ευρώ του Δήμου Γλυφάδας αλλά και αυτοί που την απαρτίζουν είναι σύμμαχοι στην καλύτερη ποιότητα ζωής.

Διαβάστε το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ…

Στην «παγίδα» του Δήμου Γλυφάδας:

Ένα ατύχημα, ένα κάταγμα και μια απίστευτη ταλαιπωρία πολίτη

Μια παγίδα στο πεζοδρόμιο, μια τσιμεντόπλακα που είχε αφαιρεθεί (επάνω στην όδευση των τυφλών) στο πιο κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, οδήγησε λίγο πριν τις γιορτές έναν συμπολίτη μας στο νοσοκομείο, με ένα σοβαρό κάταγμα στο πόδι.

Αποτέλεσμα ήταν η άνευ προηγούμενου ταλαιπωρία, αλλά και η σημαντική οικονομική ζημία, καθώς θα μείνει εκτός εργασίας για τους επόμενους τρεις μήνες.
Μέσω συγγενικού του προσώπου, ο άτυχος συμπολίτης μας επιχείρησε να καταθέσει έγγραφη διαμαρτυρία στον Δήμο, να υποδείξει το πρόβλημα και να ζητήσει συμβολικά τα 300 ευρώ, που ήταν οι ιατρικές δαπάνες.

Αντί συγγνώμης, ο Δήμος αρνήθηκε να παραλάβει την αναφορά του πολίτη, καθώς, όπως του είπαν, δεν είχε καλέσει την ώρα του συμβάντος την Αστυνομία ή την Πυροσβεστική (υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και οι σχετικές φωτογραφίες και ιατρικές γνωματεύσεις). Το ακόμη χειρότερο ήταν ότι, ένα μήνα μετά, η παγίδα στο πεζοδρόμιο παρέμενε.

Επίσης, ο δήμαρχος Γλυφάδας, στον οποίο ο πολίτης απευθύνθηκε με επιστολή προσωπικά, ουδέποτε απάντησε.

Είναι αδιανόητο, στη λεωφόρο Μεταξά, τον κεντρικότερο δρόμο της Γλυφάδας, να υπάρχει μια τέτοια παγίδα για τους πεζούς. Και μόνο το γεγονός ότι βρίσκεται επάνω στην όδευση των τυφλών, αποτελεί μεγάλη προσβολή για τους τυφλούς συμπολίτες μας.

Δείτε τις φωτογραφίες – Με αδιαφορία αντιμετώπισαν οι αρμόδιοι το περιστατικό

Σ.Σ. Τα στοιχεία του συμπολίτη μας είναι στη διάθεσή του «Πρώτου ΘΕΜΑτος».

 

 

Pin It on Pinterest

Share This