Δήμος 3Β. Κάποια απάντηση στους Δημότες υπάρχει;

Ιαν 12, 2020 | Αλλοι δήμοι, Επισημάνσεις

Πριν αρχίσουμε να κάνουμε έναν δημόσιο σχολιασμό για πράξεις που αφορούν δημόσιους ή δημοτικούς υπαλλήλους, καλό είναι να ελέγχουμε αν λειτουργούν αυτόνομα ή εκτελούν εντολές.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέσα από τα 35 χρόνια ενασχόλησής μας στην Δημοτική δημοσιογραφία, οτι πολλές φορές οι υπάλληλοι λειτουργούν αυτόνομα.
Αφορμή λάβαμε όταν πέσαμε πάνω σε μία δημοσίευση από τον Δήμο 3Β μέσα από τα cosial media όπου μία κάτοικος πάρα πολύ σωστά επεσήμανε την ενέργεια κάποιων υπαλλήλων καθαριότητας να αδειάζουν στο ίδιο απορριμματοφόρο τον μπλε κάδο της ανακύκλωσης και πράσινο κάδο των κοινών σκουπιδιών.
Ευαισθησία μηδέν που πρώτοι αυτοί πρέπει να δείξουν το καλό παράδειγμα. Δεν γίνεται όλοι μας να προσπαθούμε να λειτουργήσει η ανακύκλωση και δημοτικοί υπάλληλοι να την απαξιώνουν.
Δεν γνωρίζουμε αν εκτελούσαν εντολές του αντιδημάρχου καθαριότητας ή όχι.
Σημασία όμως είναι (και μπράβο τους) η άμεση ανταπόκριση σχολιασμού από τους κατοίκους του συγκεκριμένου Δήμου.
Σας παραθέτουμε τον συγκεκριμένο σχολιασμό όπως τον αλλιεύσαμε μέσα από τα cosial media καθώς και μία από τις πολλές απαντήσεις άλλων ενεργών δημοτών.
Εμείς θα απαιτούσαμε μία απάντηση από όποιον έχει την αρμοδιότητα να απαντήσει.

Καλη χρονια σε ολους μας!
Σημερα το πρωι στις 11 :00 απορριματοφορο του Δημου περασε απο την οδο Μπιζανιου στο Πανοραμα και αδειασε τους μπλε καδους της ανακυκλωσης που βρισκονται εξω απο το 3ο Δημοτικο.
Στη συνεχεια συνελλεξε και πηρε μαζι και τα απορριματα των κανονικων οικιακων καδων!
Τι να πω και τι να μολογησω!
Αισθανθηκα τουλαχιστον αφελης οταν καταλαβα πως προσεχω πολυ τι βαζω στους μπλε καδους ωστε να ειναι ανακυκλωσιμα υλικα και τα τρεχω εδω και εκει μεχρι να βρω μπλε καδο που να μην ξεχειλιζει για να τα πεταξω!
Απογοητευση; Το λιγοτερο!

Από κάτω γράφτηκαν πολλά σχόλια, σημάδι οτι στο Δήμο 3Β υπάρχουν δημότες που πραγματικά ενδιαφέρονται για την πόλη τους και συμμετέχουν με θετικά ή αρνητικά προς τη Δημοτική αρχή πρόσημα.
Εν αντιθέσει με το Δήμο Γλυφάδας που όποιος τολμάει να έχει αντίθετη άποψη από αυτή της δημοτικής αρχής τον υβρίζουν και τον γελοιοποιούν.
Σας παραθέτουμε δύο από αυτά τα σχόλια.
Mirca Vallianou Κυρία Κουφοπούλου θα σας παρακαλούσα να μας ενημερώσετε τη απάντηση πήρατε.. γιατί πολλοί από εμάς προσπαθούμε για ανακύκλωση εδώ & πολλά χρόνια (πλένοντας & τις συσκευασίες).. φαντάζομαι ότι ο κύριος Παναγιώτης Σωτηροπουλος προφανώς δεν θα είναι γνώστης του γεγονότος..!!
  • Katerina Koufopoulou Mirca Vallianou κυρια Βαλλιανου θα σας ενημερωσω γιατι πιστευω οτι πρεπει να αντιδρουμε στα κακως κειμενα και να μη μενουν δυστυχως μονο…. κειμενα

Pin It on Pinterest

Share This