Αγωγές με κατασχέσεις στο Δήμο Γλυφάδας

Ιαν 8, 2020 | Δημοτικά

Συχνό και συνάμα κατεστημένο τείνει να γίνει το φαινόμενο των αγωγών και των κατασχέσεων από ιδιώτες προμηθευτές και επιχειρηματίες κατά του Δήμου Γλυφάδας.

Ενώ υπάρχουν όλα τα νόμιμα στοιχεία που έχουν υπογραφεί από τους αρμόδιους υπαλλήλους, των Διευθυντών, των αντιδημαρχών και προσωπικά του ίδιου του δήμαρχου κ. Παπανικολάου, οι οποίοι ενέκριναν τις αγορές ή εργασίες αλλά πέραν τούτου υπάρχουν (για ορισμένους ή αλά καρτ ιδιώτες) τα δικααστήρια.

Ποιοί είναι οι λόγοι που οδηγούνται στη δικαιοσύνη οι κατ επιλογήν ιδιώτες και επαγγελματίες;

Μήπως υπάρχει διαφορά στην τιμολόγηση του προϊόντος;

Μήπως άλλα συνεφωνήθησαν και άλλα έγιναν πράξη;

Ή μήπως υπάρχει σχέδιο αποπροσανατολισμού των νόμιμων διαδικασιών και οδηγούνται οι ιδιώτες στην καθ’ υπόδειξην ενέργεια των δικαστών;

Ρωτώντας κάποιους από αυτούς τους ιδιώτες και επαγγελματίες γιατί προσφεύγουν στα δικαστήρια αφού όλα είναι βάσει νόμου και δεν περιμένουν την εξόφλησή τους από την οικονομική υπηρεσία, η απάντησή τους είναι οτι με αυτόν τον τρόπο θα πληρωθούν σε κάποια χρόνια.

Άρα εμείς τι πρέπει να υποθέσουμε γι αυτήν την τεράστια αργοπορία πληρωμής;

Φυσικά δεν θέλουμε επ’ ουδενί να πιστέψουμε αυτό που όλοι μας είπαν. Ότι δλδ υπάρχει σκοπός που καθυστερούν για τους άλλους… ευνοήτους λόγους!!!!

Αυτά δεν τα γνωρίζει η δημοτική αρχή;

Μήπως λέμε τώρα, βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα;

Κάποια απάντηση θα βοηθούσε στη λύση των ερωτημάτων.

Δείτε τώρα κάποιες από αυτές τις αγωγές και κατασχέσεις που ο Δήμος Γλυφάδας όρισε επί πληρωμή δικηγόρους για να παραστούν στα δικαστήρια που ο ίδιος οδήγησε τους ιδιώτες εκεί με τον τρόπο τους.

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This