Το ρεβεγιόν των… οργίων στα Νότια Προάστια. 80 ζευγάρια swingers υποδέχτηκαν κάπως διαφορετικά το 2020

Ιαν 3, 2020 | Εκδηλώσεις

Ευχές και… συντρόφους αντάλλαξαν σε ένα ρεβεγιόν που έγινε στη βίλα επιχειρηματία στα Νότια Προάστια που η θάλασσα απέχει κάπου στα 20 μέτρα και φημίζεται από το παρελθόν για τέτοιου είδους “συγκεντρώσεις”,  τουλάχιστον 80 ζευγάρια.  Ο οικοδεσπότης όχι μόνο άνοιξε την επιβλητική πόρτα της έπαυλης στους swingers αλλά έλαβε και ο ίδιος μέρος στο σκηνικό βγαλμένο από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά».

Γόνοι καλών οικογενειών, εν δυνάμει μοντέλα και πρόσωπα της showbiz  υποδέχτηκαν το 2020 στα δωμάτια της βίλας, φορώντας μάσκες για να μη γνωρίζει ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, τα ζευγάρια που πήραν μέρος στο πρωτοφανές πρωτοχρονιάτικο πάρτι με το που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους και, προτού ακόμη εισέλθουν στο εσωτερικό της αχανούς οικίας, φόρεσαν τις μάσκες και άρχισαν να διαλέγουν τους νέους ερωτικούς τους παρτενέρ.

Το αντίτιμο στο… σαλόνι

Για το καλό του χρόνου το κάθε ζευγάρι περνούσε από το σαλόνι και άφηνε 250 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης της βίλας τα είχε όμως όλα στην εντέλεια. Ο χώρος υποδοχής ήταν γεμάτος με εδέσματα και ποτά για να ξεκινήσουν χορτάτοι οι VIPs swingers τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο «πάρτι του σαλονιού» πήραν μέρος περίπου 40 ζευγάρια, ενώ τα υπόλοιπα ζευγάρια ήταν διασκορπισμένα σε άλλα δωμάτια του κτιρίου. Σε έναν μάλιστα από τους χώρους της βίλας εις γνώσιν των συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτη βιντεοσκόπηση.

Το ρεβεγιόν των οργίων ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με τους συμμετέχοντες να κλείνουν νέο ραντεβού όχι για το επόμενο έτος αλλά για τους επόμενους μήνες.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This