Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Ηθική ικανοποίηση για την Δημοτική Αρχή Κωνσταντάτου

Ιαν 3, 2020 | Αλλοι δήμοι

” Έχουμε έρθει από άλλο Δήμο γιατί στον δικό μας έστησαν χριστουγεννιάτικο χωριό που πρέπει να πληρώσεις για να παίξουν τα παιδιά μας. Εμείς είμαστε όμως άνεργοι. Σε σας Όχι μόνο είναι δωρεάν αλλά οι δράσεις σας είναι εκπαιδευτικές και πολύ υψηλού επιπέδου ψυχαγωγικά για τα παιδιά. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο σας που με όσα κάνει δείχνει τη ποιοτική του διάφορα “
500 παιδιά πέρασαν εχθές την 1η μέρα του Kinds Festival. Δίχως να επιβαρυνθούν οι γονείς διασκέδασαν με την ψυχή τους. Και τα λόγια των γονιών σαν τα παραπάνω συγκινητικά.
Είπαμε όλοι μπορούν να στήσουν πανηγύρια με μουσικές στους δρόμους και χωριά που πληρώνεις για να παίξουν τα παιδιά μας . Σαν τις δράσεις όμως του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης πουθενά !
Φυσικά δεν έχουν όλοι Δήμαρχο τον Γιάννη Κωνσταντάτο που σε όλα είναι πρωτοπόρος και δείχνει το παράδειγμα πως με λίγα χρήματα δίχως φανφάρες μπορείς για 5 μέρες να προσφέρεις μοναδικές στιγμές χαράς και παιχνιδιού στα παιδιά μας ! Θερμά συγχαρητήρια και στους εθελοντές που στηρίζουν την οργάνωση.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This