Menu
A+ A A-

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Ν.Δ.; Ή ΔΩΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ;

Κούλη, αν το συνεχίσεις έτσι όχι 4ετία αλλά ούτε τη χρονιά δεν θα βγάλεις καημένε... 

Νωρίς αρχίσατε τις μακακίες εκεί...

Με μία σειρά προεξόφλησης προεκλογικών γραμματίων, ο Κούλης μας επιβάλλει με το έτσι θέλω να δεχτούμε τους προδότες των Πρεσπών, άλλωστε συναινεί κι αυτός στην προδοσία σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις ειδικά του Μάκη τσεκουράκη, τα αριστερά απόβλητα της Ελλάδας αλλά και τους κύρια υπεύθυνους για τους καμμένους του Μάτι σε θέσεις και πόστα κυβερνητικά.


Ο λόγος για τον ποταμίσιο Μαυρωτά που με την στήριξή του στον Τσίπρα ψήφισε τα Σκόπια με το όνομα της Μακεδονίας. Τον τότε αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ τον Τζουβάλα που με την ανικανότητά του κάηκαν 102 άνθρωποι στο Μάτι και την ψήφιση του γλοιώδους αριστερού Παπαδημούλη στη θέση του αντιπροέδρου στο Ευρωπαϊκό κυνοβούλιο.

Αναλυτικά έχουμε:

Αρχισαν τις μακακίες στη νέα κυβέρνηση, έβαλαν γεν. γραμματέα αθλητισμού τον ποταμίσιο προδότη των Πρεσπών Γ. Μαυρωτά!!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλιπαρουσε για αυτοδυναμία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Μετά από μια εβδομάδα τοποθέτησε τον τ. Βουλευτή του Ποταμιου τον Μαυρωτα στη θέση του γγ Αθλητισμού, επιβραβεύντας τον που ψήφισε τον Ιανουάριο ΠΡΟΘΥΜΑ την προδοσία της Μακεδονίας. Προεκλογικά ο

Μητσοτάκης μιλούσε για κακή συμφωνία. Δημιούργησε την ψευδαίσθηση σε αγανακτισμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφορους ότι θα είναι καλυτερος από τον ΣΥΡΙΖΑ.. Με την τοποθέτηση Μαυρωτα ο Μητσοτάκης ΕΦΤΥΣΕ τους Μακεδόνες κατάμουτρα... Αυτός ο φαιδρός τύπος, ο "ποταμίσιος" Γιώργος Μαυρωτάς ήταν ένας εκ των 8 "πρόθυμων" που ψήφισαν τις Πρέσπες χωρίς να ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον επιβράβευσε κάνοντάς τον ΓΓ Αθλητισμού...

Πριν από λίγο, ο… αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, έδωσε στην δημοσιότητα άρθρο του, λέγοντας πως το κόμμα του ( το Ποτάμι δλδ) θα ξεκινήσει τις δράσεις του από τον Σεπτέμβριο!

Ναι, καλά διαβάσατε!

Ο κύριος αυτός, από σήμερα, είναι γενικός γραμματέας Αθλητισμού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Δεν υπάρχουν αυτά!

Και πριν στεγνώσει το μελάνι του διορισμού από τον Κούλη, ο προδότης των Πρεσπών Μαυρωτάς δήλωσε οτι από τον Σεπτέμβριο το ποτάμι θα ξεκινήσει τις δράσεις του!!! Ρε πάτε καλά;;; Είναι που το Ποτάμι δεν κυνηγάει θέσεις και αξιώματα. Αλλά παλεύει για ιδανικά, πολιτική αξιοπρέπεια και πρωτοποριακές ιδέες. Ετσι μας έλεγε ο Σταύρος και οι σύντροφοι του. Και μόλις παραιτήθηκε και όρισε…διάδοχο του. Ο διάδοχος… Γιώργος Μαυρωτάς, νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Για την «καρέκλα ρε γαμώτο»…

 

Ώρες-ώρες δεν μπορώ να τους καταλάβω τους νεοδημοκράτες.

Βρέθηκαν στην εξουσία επειδή την έχασε ο Τσίπρας.

Και ένας από τους λόγους που την έχασαν ήταν ότι ο Τσίπρας και η παρέα του χειρίστηκαν με τρόπο

επικίνδυνο και μαζί κυνικό την τραγωδία στο Μάτι.

Η κοινωνία δεν συγχώρεσε ποτέ στον Τσίπρα ότι χάθηκαν άνθρωποι λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της

Αθήνας, επειδή οι κρατικές υπηρεσίες δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Όπως και δεν συγχώρεσε ποτέ τα επικοινωνιακά κόλπα, τις συσκέψεις στην πυροσβεστική την ώρα που

ήξεραν για νεκρούς, τις συνεντεύξεις των αρμοδίων υπουργών.

Ούτε συγχώρεσε ποτέ την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που δεν μπόρεσε να χειριστεί την κατάσταση και

είχε συμβολή στον τραγικό απολογισμό.

Γιατί δεν ξεχνάμε το χάος, την απουσία σαφών οδηγιών, την άγνοια της έκτασης της καταστροφής, τον

εγκλωβισμό αυτοκινήτων και ανθρώπων στην επικίνδυνη ζώνη.

Και ένας από τους ανθρώπους που δεν συγχώρεσε η ελληνική κοινωνία ήταν ο τότε αρχηγός της ΕΛΑΣ

αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Ήταν αυτός που τότε είχε δηλώσει «Είμαι περήφανος για τις υπηρεσίες της Ελληνικής

Αστυνομίας. Έκαναν εξαιρετική δουλειά».

Ήταν η περίφημη συνέντευξη Τόσκα και Τζανακόπουλου, μαζί με τους αρχηγούς της Πυροσβεστικής και της

ΕΛΑΣ, που εξελίχθηκε σε πρωτοφανή εμπαιγμό των νεκρών και των κατοίκων της περιοχής, αφού ο βασικός

σκοπός ήταν ότι «όλα έγιναν όπως έπρεπε» και απέδωσαν την ευθύνη στον άνεμο και τους εμπρηστές.

Θυμούνται στη ΝΔ την κατακραυγή που ξέσπασε τότε για αυτή την συνέντευξη, που ήταν τόση που ανάγκασε

τελικά και την κυβέρνηση να «ξηλώσει» τον αρχηγό της ΕΛΑΣ όπως και τον αρχηγό της Πυροσβεστικής;

Το να έρχεται τώρα και μια νέα κυβέρνηση και να τον κάνει γενικό γραμματέα στο υπουργείο Προστασίας

Πολίτη έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με το λαϊκό αίσθημα.

Δεν είναι καλά σημάδια αυτά.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!

Με εισήγηση Μεϊμαράκη οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν Παπαδημούλη για Αντιπρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου – ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ πρέπει να αισθάνονται μετά από αυτή την εξέλιξη οι ψηφοφόροι της ΝΔ;

Σημειώνεται ότι η γραμμή Μεϊμαράκη να ψηφιστεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης για μία από τις θέσεις αντιπροέδρων του Ευρωκοινοβουλίου, ήταν σε αντίθεση με την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, αφού ο Μάνφρεντ Βέμπερ είχε φροντίσει στη λίστα που εξέδωσε, να μην συμπεριλαμβάνεται ο Έλληνας ευρωβουλευτής. Ο Δ.Παπαδημούλης εξελέγη τελικά αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου με την δεύτερη ψηφοφορία. Στον πρώτο γύρο έλαβε 303 ψήφους αλλά απαιτούνταν 331. Στον δεύτερο γύρο ο Δημήτρης Παπαδημούλης έλαβε 401 ψήφους, αφού κέρδισε σταυρούς και από ευρωβουλευτές εκτός των κομμάτων που είχαν δώσει γραμμή για την υπερψήφισή του.

«Βράζει» η ομάδα των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, για την γραμμή που έδωσε ο επικεφαλής της ευρωομάδας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, να ψηφιστεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για μία από τις θέσεις αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου.

Σημειώνεται ότι η γραμμή Μεϊμαράκη να ψηφιστεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης για μία από τις θέσεις αντιπροέδρων του Ευρωκοινοβουλίου, ήταν σε αντίθεση με την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, αφού ο Μάνφρεντ Βέμπερ είχε φροντίσει στη λίστα που εξέδωσε, να μην συμπεριλαμβάνεται ο Έλληνας ευρωβουλευτής. Οχι μόνο γιατί τον είχε προτείνει η Ευρωπαϊκή Αριστερά, αλλά ενδεχομένως και για προσωπικούς λόγους, αφού ο Δημήτρης Παπαδημούλης ήταν από τους πιο μεγάλους πολέμιους του Βέμπερ, ο οποίος με τη σειρά του είχε ασκήσει πολύ έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

Η γραμμή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη να ψηφιστεί από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ ο Δημήτρης Παπαδημούλης, «ως Ελληνας», αφού το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δεν είχε προτείνει Ελληνα αντιπρόεδρο, φαίνεται πως συνάντησε αντιδράσεις από την πρώτη στιγμή. Γιατί εκτός από την Ελίζα Βόζενμπεργκ που δήλωσε ότι δεν τον ψήφισε, και η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου αντέδρασε. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον κ. Ασημακοπούλου να συμφωνεί τελικά στην υποψηφιότητα Παπαδημούλη, αλλά σήμερα αργά το πρωί να ανάρτησή της διευκρίνισε ότι δεν τον ψήφισε.