Menu
A+ A A-

ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ

Την Κυριακή των Βαίων επίλεξε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Γλυφάδας κ. Στέλιος 

Θεοδοσόπουλος με τον συνδυασμό "Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ" για να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στη Γλυφάδα που βρίσκεται επί των οδών Γενημματά και Αιγύπτου.

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα μέσα αλλά και έξω από αυτήν είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από φίλους της νέας παράταξης, που με "όπλα" την ηθική, την εντιμότητα αλλά και την Διαφάνεια έχει ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της Γλυφάδας και συνεχώς κερδίζει υποστηριχτές από όλους τους χώρους.

Αφήνοντας πίσω τις κομματικές αγκυλώσεις όλων των αποχρώσεων, ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος μίλησε μέσα από την καρδιά του, μίλησε βασικά για τα αυτονόητα που πρέπει να διέπουν αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά, στηλιτεύοντας την πρακτική που ακολουθεί ο νυν δήμαρχος Παπανικολάου, καταθέτοντας τα δικά του χαρακτηριστικά διοίκησης όταν με την στήριξη των Γλυφαδιωτών αναλάβει τα ηνία της πόλης.

Τόνισε δε με ιδιαίτερη έμφαση κάποια πολύ χαρακτηριστικά που θα είναι και οι δεσμεύσεις του, όπως: Να γίνει η Γλυφάδα σημείο Ανάπτυξης, να γίνει η ασφαλή πόλη, τουριστικός προορισμός, να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η προστασία του περιβάλλοντος, με έμφαση στο κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, την οικονομική ανασυγκρότηση του Δήμου κλπ.

Ακολουθεί πιο κάτω ένα δελτίο τύπου που εκδώθηκε από το γραφείο τύπου της παράταξης και μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο την ολιγόλεπτη ομιλία του κ. Θεοδοσόπουλου.

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδα Γυρίζει Σελίδα».

Εκατοντάδες Γλυφαδιώτες παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Η Γλυφάδα Γυρίζει Σελίδα» (Γ. Γεννηματά 44 και Αιγύπτου, Τερψιθέα Γλυφάδας), δηλώνοντας τη στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο Στέλιο Θεοδοσόπουλο. Ο υποψήφιοςΔήμαρχοςΓλυφάδαςπαρουσίασε, επίσης, τους νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του. Ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος κατά την ομιλία του ανέπτυξε το όραμά του για έναν δήμο πρότυπο σε όλα τα επίπεδα, και κάλεσε εκ νέου όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης να συμπορευτούν στη νέα αυτή προσπάθεια. «Στην παράταξή μας, τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, συμμετέχουν δημότες επιτυχημένοι επαγγελματικά, με ανησυχίες για τα κοινά του τόπου μας, που αφού διαπίστωσαν την ασύδοτη και παλαιοκομματική πολιτική του κύριου Παπανικολάου, αποφάσισαν να αφιερώσουν τον χρόνο που μπορεί ο καθένας για το κοινό καλό. Πιστεύουμε στην αλλαγή σελίδας στην διαχείριση των κοινών του Δήμου μας αφήνοντας πίσω την ματαιόδοξη, μικρόμυαλη, ιδιοτελή και εν τέλη κακή διαχείριση έως σήμερα, των κεφαλαίων και του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμο μας». Και συνεχίζοντας υπενθύμισε:«Γύρισε Σελίδα: Για να γίνει η Γλυφάδα σημείο ανάπτυξης, ασφαλής πόλη, Τουριστικός προορισμός, να βελτιώσει την ποιότητα ζωής με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος, για να δώσει έμφαση στο κοινωνικόκαι πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης μας, για οικονομική και διοικητική ανασυγκρότηση του Δήμου μας, για επέκταση των ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες με μετατροπή της πόλης μας σε πραγματική έξυπνη πόλη, για την βελτίωση των δημοτικών υποδομών και δημιουργία νέων και την σύνδεση της πόλης μας με την επένδυση του Ελληνικού».Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Παπανικολάου Δημήτρης, Υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ, Νοτίου Τομέα Β. Αθηνών Παπάζογλου Νίκος , Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας και Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ Νοτίου Τομέα Β. ΑθηνώνΛερογιάννης Γεώργιος, Υποψήφιος Βουλευτής Β. Αθηνών Νότιου τομέα με την Ένωση Κεντρώων.Κανελλίδης Χρήστος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργυρούπολης με τον Γ. Κωνσταντάτο, Τότης Φυλακούρης, Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναθηναικού, Υποψ. Περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ. ΣγουρόΑντώναρος Λουκάς, πολιτευτής αναπληρωτής γραμματέας μεταφορών τηλεπ/ων και συγκοινωνιών με τους ΑΝΕΛΣουτόγλου Δήμητρα, πρώην αντιδήμαρχος 3Β