Menu
A+ A A-

ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΓΚΟΥΡΙΩΤΗ; ΒΙΝΤΕΟ.

Στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού "Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" του 

Δημοσιογράφου Τάσου Γκουριώτη ετίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτά μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στελέχη κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Χαιρετισμό απήυθηναν κάποιοι εξ αυτών, όπως οι Φαήλος Κρανιδιώτης (Πρόεδρος «Νέας Δεξιάς» - Υπ. Βουλευτής Β’ Πειραιά - Δικηγόρος), Δημήτρης Καμμένος (Βουλευτής Β’ Πειραιώς - τ. Αντιπρόεδρος Βουλής - Πρόεδρος κόμματος "Δύναμη Ελληνισμού") και Νικόλαος Κούζηλος (Βουλευτής Α' Πειραιώς) .

Παρακολουθείστε σε βίντεο την ομιλία του κ. Κρανιδιώτη καθώς και την γραπτή απομαγνητοφώνηση.

«Τον Τάσο Γκουριώτη τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος ευφυής, αλλά έχει ένα βασικό προσόν, που πολλοί το υποτιμούν: Είναι ένας άνθρωπος της πιάτσας, ένας άνθρωπος 

από τον πραγματικό κόσμο της εργασίας. Διαθέτει επιχειρήσεις και τις έχει δημιουργήσει με το δικό του τρόπο. Διότι, δυστυχώς, πολλές φορές η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένα καταφύγιο για γόνους, ένα καταφύγιο γι' αυτούς που αποτυγχάνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή ή αποτελεί ένα "σκαλοπάτι" προκειμένου να βρεθούν εκεί.

Ο Τάσος Γκουριώτης δεν περιλαμβάνεται σε καμία απ' αυτές τις κατηγορίες, καθώς είναι ένας πετυχημένος άνθρωπος και επιχειρηματίας. Και επειδή είναι μέλος της πραγματικής κοινωνίας μπορεί να καταλάβει τα προβλήματά της. Είμαι εδώ μαζί σας, διότι όταν συζητήσαμε με τους συνεργάτες μου στο Εθνικό συμβούλιο τι θα πράξουμε με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ανέφερα ότι οι τοπικές κοινωνίες έχουν άλλα χαρακτηριστικά. Εμείς, λοιπόν, θα στηρίξουμε πατριωτικά ψηφοδέλτια. Πολύ περισσότερο όταν είναι άνθρωποι που τους γνωρίζουμε προσωπικά. Για να ξέρετε, ο Τάσος Γκουριώτης είναι περισσότερο δημοκράτης απ' άλλους δήθεν δημοκράτες.

Η “Νέα Δεξιά”, όπως κι άλλοι βέβαια, βρίσκουν φιλόξενη προβολή των απόψεων τους μέσα από την ιστοσελίδα Pronews, διότι αυτό δεν συμβαίνει αλλού. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον ίδιο αλλά και στους συνεργάτες του και στους ανθρώπους που είναι μαζί του σε όλη την προσπάθεια».

Τον λόγο πήρε ο κ. Καμμένος, ο οποίος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του κ. Γκουριώτη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τάσο Γκουριώτη, ο οποίος μου έκανε την τιμή να με προσκαλέσει στην εκδήλωση και να δω από κοντά πατριώτες και ανθρώπους της Γλυφάδας που αγαπούν την πατρίδα. Έχω την τιμή να γνωρίζω τα τελευταία χρόνια τον Τάσο και μου έχει κάνει εντύπωση κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου καριέρας, τη στήριξή του προς στο πρόσωπό μου. Σε ό,τι του ζήτησα είχα την αμέριστη συμπαράστασή του. Σε ζητήματα πατριωτικά και θέματα κοινοβουλευτικού ελέγχου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο υπουργείο Εξωτερικών, σ' αυτό της Παιδείας και οτιδήποτε απασχόλησε την πατρίδα. Είχαμε πάντα ένα «βήμα», προκειμένου να δημοσιοποιήσουμε τα αποτελέσματα των ελέγχων που κάναμε.

Ο δήμος Γλυφάδας, δυστυχώς, έχει κυβερνηθεί από ανθρώπους του κομματικού "σωλήνα". Γι' αυτό και η ευκαιρία που δίνεται στην Γλυφάδα, με την υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη, είναι μοναδική. Κυκλοφορεί ελεύθερα στους δρόμους, μιλάει με τις κομμώτριες, τους ταξιτζήδες τους περιπτεράδες, τους καταστηματάρχες, τους δίνει το χέρι, πηγαίνει στη λαϊκή αγορά. Μπορεί να μιλήσει με τον κόσμο και κυρίως, ξέρει να λύνει προβλήματα, επειδή πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία. Ξέρει να συμπεριφέρεται στους πολίτες του, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για την παιδεία και την ασφάλειά τους. Δεν υπάρχει άλλωστε, πιο ειδικός σε θέματα ασφάλειας. Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι δίπλα στον πολίτη. Αντίθετα με τους υπουργούς, που είναι μακριά από την τοπική κοινωνία και δεν ξέρουν τι συμβαίνει. Πρέπει, επίσης, να είναι κοντά σ' αυτό το νέο τύπου έγκλημα, είτε λέγονται Ρομά, είτε έμποροι ναρκωτικών, είτε λέγονται πλανόδιοι παράνομοι μετανάστες, λαθρομετανάστες, οι οποίοι έρχονται σε ανταγωνισμό με τα μαγαζιά. Τα ξέρουμε και έχουμε καταθέσει ερωτήσεις, αλλά μάζεψαν την γιαγιά Σουζάνα, κάτι που ήταν ντροπή για το ελληνικό κράτος.

Η πατρίδα χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Τάσο. Να είναι ψηλά η ελληνική σημαία σε όλα τα σχολεία, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες με δήμαρχο τον Τάσο και να μην μείνει κανένα ελληνόπουλο έξω από τα νηπιαγωγεία. Να υπάρχει μια δημοκρατική αντιμετώπιση όλων φορέων της πόλης, κοντά στην Αστυνομία, κοντά στις αρχές, κοντά στον πολίτη και σε όποιον νόμιμα απολαμβάνει στην Ελλάδα την φιλοξενία και δεν βλάπτει τη δημοκρατία μας".

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κούζηλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλλει ο κ. Γκουριώτης για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της Γλυφάδας.

«Φίλε Τάσο, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την ανάπτυξη για την πόλη της Γλυφάδας. Ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει ένσημα, δεν έχει από πίσω του κομματικό μηχανισμό να τον στηρίζει, να τον "τρέχει", αλλά ούτε έχει πεθερούς. Είναι μόνος του σε μια τοπική κοινωνία που την ξέρει καλά. Έχει την επιχείρησή του, άρα ανάπτυξη. Παράλληλα, όσοι δείτε το πρόγραμμά του θα διαπιστώσετε κάτι βασικό: Ασφάλεια, κυρίως, για τις γειτονιές της Άνω Γλυφάδας. Όλοι θα γνωρίζετε πολύ καλά το πρόβλημα που υπάρχει. Θα ήθελα να σου πω ως Μανιάτης ότι το μανιάτικο στοιχείο σε στηρίζει».