A+ A A-

ΨΕΥΤΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ. Τ.0. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Με μία πρωτοφανή έγγραφη δήλωση το νεοσύστατο Παπανικολαϊκού χαρακτήρα

Διοικητικό συμβούλιο της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας κατηγορεί ευθέως την ηγεσία του Κόμματος και προσωπικά πλέον τον Πρόεδρο αυτής κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, οτι λένε ψέμματα, είναι συκοφάντες και υποσκάπτουν με δόλο το κόμμα γιατί δεν συμφωνούν με τα δικά τους θέλω και προτιμήσεις.

Βάλλουν εναντίον της Γραμματειακής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και το θέμα πλέον καθίσταται για το Διοικητικό συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης πολεμικού χαρακτήρα, αφού δεν ταυτίζονται οι προτιμήσεις τους στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου κ. Παπανικολάου.

Όπως φαίνεται αιτία αυτής της έγγραφης φιλονικίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, στάθηκε η επίσημη θέση του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε οτι αφορά την κάθοδο των στελεχών της στις Αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και Ευροεκλογές.

Επειδή η Νέα Δημοκρατία, πολύ καιρό τώρα ανακοίνωσε την επίσημη θέση της οτι δεν πρόκειται να χρίσει υποψηφίους στους Δήμους, εκτός των Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, η τοπική οργάνωση που πρόσκειται εξ ολοκλήρου έπειτα από την ισχυρή πολεμική διένεξη που υπήρξε μεταξύ των μελών της με υπευθυνότητα του δημάρχου Γιωργάκη Παπανικολάου, θεώρησε σωστό να υπερασπιστεί τον δήμαρχο και παίρνοντας θέση εντελώς αντίθετη με αυτήν του Κόμματος, έβγαλε δική της ανακοίνωση που δείχνει την προσωπική τους συμπάθεια σε αυτόν.

Ας δούμε όμως με τη σειρά πως διαδραματίστηκαν τα γεγονότα.

Έπειτα από την ανακοίνωση του επίσημου εγγράφου του Κόμματος στις 21 Μαρτίου 2019 που εξηγεί οτι δεν χρίζει κανέναν υποψήφιο (σας το παραθέτουμε πιο κάτω) τα μέλη του Δ.Σ. της Γλυφάδας αποφασίζουν να βγάλουν στη δημοσιότητα μια δική τους ανακοίνωση, εντελώς διαφορετική από την επίσημη θέση του Κόμματος και να πούνε ψέμματα οτι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον Παπανικολάου και τους κατηγορεί ευθέως οτι όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι ΨΕΥΤΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και οτι έχει ΔΟΛΟ.

Δείτε και την σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, ως νόμιμος εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζει τον Δήμαρχο μας Γιώργο Παπανικολάου στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Κάθε άλλη δήλωση είναι ψευδής, συκοφαντική και υποκρύπτει δόλο.»

Τα ονόματα που απαρτίζουν το Διοικητικό συμβούλιο που ομόφωνα ψήφισαν αυτήν την ανακοίνωση, έπειτα από τις εκλογές της 21 Μαίου 2018 είναι: Πρόεδρος   Παναγιώτης Σκαλτσάς -Αντιπρόεδρος: Δουδεσης Πέτρος -Αντιπρόεδρος Β,  Νικακης Βασίλειος - Μπαλτουνα Δήμητρα - Λαμπρου Κωνσταντίνου - Βεμβετσος Βασίλειος - Γιακουμακης Σταύρος -Πιερρακακου Ειρήνη -Τσιωλης Νικόλαος -Αναπληρωτής Προέδρου: Προκοβα Δαναη -Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, Αναγνωστου Γιαννης.

Δείτε τώρα με την ίδια ημερομηνία το επίσημο έγγραφο του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που απευθύνεται υπηρεσιακά και στους προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων (άρα και του κ. Σκαλτσά στη Γλυφάδα που πρωτοστάτησε στη διαφορετική δημοσιοποίηση εγγράφου) και όπου στη 2η παράγραφο λέει:

"Δεδομένου οτι στις Δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξή μας, υπογραμμίζουμε οτι τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους Δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά το χώρο της Ν.Δ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές. Η ενότητα της παράταξης είναι προτεραιότητα."

Εύλογα λοιπόν γεννάται ένα θέμα για τον απλό πολίτη που διαβάζει αυτές τις δύο ανακοινώσεις. Η επίσημη του Κόμματος γράφει οτι δεν χρίζει κανέναν, μιλάει για συνεργασίες, συνομιλίες και οπωσδήποτε να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές.

Η άλλη της Τοπικής της Γλυφάδας με σαφήνεια υποδεικνύει οτι ο εκλεκτός του Κόμματος είναι ο Παπανικολάου (μέγα ψέμα) και όποια άλλη δήλωση είναι ψευδής, συκοφαντική και εμπεριέχει δόλο.

Αν αυτή η ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης της Γλυφάδας δεν είναι ευθεία προσβολή στα όργανα του Κόμματος και προσωπικά στον Πρόεδρο Μητσοτάκη όπου τον εγκαλούν ως ΨΕΥΤΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ τότε μάλλον η ηθική και η πειθαρχία σε αυτό το κόμμα είναι λέξεις άγνωστες.

Είναι ηλίου φαεινότερον οτι αυτοί οι κύριοι και κυρίες της Τοπικής οργάνωσης πιστεύουν οτι τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα είναι πρόβατα που κατευθύνονται κατά το δικό τους δοκούν προς τον Παπανικολάου και οτι τρώνε σανό. Φυσικά είναι δικαίωμά τους να πιστεύουν οτι αυτοί που τους ψήφισαν είναι τέτοιων χαρακτηρισμών άνθρωποι.

Αλλά δεν είδαμε όμως όταν ο κ. Παπανικολάου πήγε στην κοπή της πίτας των φανατικών εχθρών του

κόμματός των, αυτών των ΑΝΕΛ, και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πάνο Καμμένο και τους οπαδούς των, να βγάλουν κάποια ανακοίνωση που καταδίκαζαν αυτήν την συμπεριφορά. Μάλλον αυτοί άγονται και φέρονται ως αμνοερίφια. Φυσικά ας μην ξεχνάμε οτι πολλά μέλη του Δ.Σ. είναι υποψήφιοι στις Δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Παπανικολάου. Αυτό λέει πολλά και με ποιόν "δημοκρατικό" τρόπο διοικούν τα "δικά" τους πρόβατα.

Να τους χαίρεστε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας τα κομματικά σας στελέχη στη Γλυφάδα. ΑΞΙΟΙ!!!

Σ.Σ. Μήπως πρέπει να συνέλθει το πειθαρχικό συμβούλιο της ΝΟΔΕ για να διαγράψουν τον Μητσοτάκη και τα λοιπά όργανα του Κόμματος γιατί διαφωνούν με την Τοπική της Γλυφάδας;