Menu
A+ A A-

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ "ΕΡΓΑΣΙΕΣ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΚΟΛΦ

Στην δημοτική επιχείρηση του Γκολφ θα πρέπει ένας Εισαγγελέας να 

στρατοπεδεύσει μόνιμα αλλά και άμεσα. Παρά τα συνεχόμενα πρόστιμα που επιβάλλουν αρμόδιες αρχές για κακοδιαχείρηση που τα πληρώνουμε φυσικά εμείς που είμαστε τα κορόϊδα αυτών που μας διοικούν,

παρά τους καταλογισμούς στα μέλη του Δ.Σ. για τις παράνομες προσλήψεις ύψους 200.000 ευρώ, παρά τις κλήσεις της Αποκεντρωμένης διοίκησης για απολογία του προέδρου κ. Κουρουπάκη,

 παρά τα συνεχή και επαναλαμβανόμενα εντάλματα πληρωμής προς δικηγόρους για την υπεράσπισή τους, οι διοικούντες της χειρότερης διοίκησης που πέρασε ποτέ από την Γλυφάδα δεν λένε να βάλουν μυαλό και να δείχνουν σοβαρότητα και διάθεση προστασίας του Δημοτικού χρήματος.

Το τι τρόπους εφευρίσκουν οι εγκέφαλοι της διοίκησης για να αποταμιεύονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ προς τσέπες τρίτων ημετέρων ενώ κάποιοι άλλοι μας κάνουν ΔΩΡΕΑΝ τις ίδιες εργασίες, αλλά η διοίκηση δεν τους λογαριάζει, είναι πραγματικά η ευφυεία της αποκλίνουσας εξυπνάδας.

Θα σας δημοσιοποιήσουμε κάποια επίσημα έγγραφα και χρηματικά εντάλματα που εκδώθηκαν από την "ευφυή" διοίκηση προς τις τσέπες κάποιων ημετέρων για δουλειές που κυριολεκτικά κάποιος επιφανής χορηγός της Γλυφάδας προσφέρθηκε να τις κάνει δωρεάν ακριβώς τις ίδιες εργασίες και το ίδιο χρονικό διάστημα. Παρακαλούμε για την πιο σωστή και κατανοητή εμπειρία της ανάγνωσης να παρατηρήσετε τις ημερομηνίες.

Δείτε το παρακάτω έγγραφο που είναι από την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της 21 Δεκεμβρίου με αριθμό απόφασης 88/2018 και το θέμα Νο 6 που λέει: "Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της δαπάνης, την διάθεση της πίστωσης και τον καθορισμό των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση της προμήθειας υλικών για την συντήρηση και τον καλλωπισμό του γηπέδου"

Πιο κάτω υπολογίζοντας το κόστος αυτής της εργασίας το χρεώνουν με το ποσόν των 6.715,82 ευρώ.

Δείτε τώρα στην ίδια συνεδρίαση της 21 Δεκεμβρίου με αρ. απόφασης 91/2018 και στο 9ο θέμα που λέει: "Αποδοχή δωρεάς για τον καλλωπισμό των δέντρων εντός των εγκαταστάσεων του Γκολφ" Πιο κάτω περιγράφει αναλυτικά και παραστατικά τις εργασίες που η εταιρεία θέλει να προσφέρει στο Γκολφ ΔΩΡΕΑΝ από χορηγία γνωστού εφοπλιστή της Γλυφάδας και λέει: "Συγκεκριμένα επιθυμεί να παράσχει εργασίες για τον κλαδοκαθαρισμό των πεύκων, κλαδέματος, μορφοποίησης, καθαρισμού από ξερά κλαδιά και κουκουνάρια καθώς  και κοπής και απομάκρυνσης των πεύκων που έχουν πέσει. Όλες οι παραπάνω εργασίες θα διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ από την ως άνω εταιρεία. Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από 27-11-2018 έως 27-5-2019"

Δείτε τώρα το περίεργο οικονομικό παιχνίδι που φτιάχνεται.Την ίδια ημέρα, στην ίδια συνεδρίαση για τις ίδιες εργασίες πληρώνουν κάποιον "τυχερό" εργολάβο για να κάνει τις δουλειές που η άλλη εταιρεία θα μας τις φτιάξει ΔΩΡΕΑΝ!!!

Δείτε τώρα άλλες αποφάσεις που αφορούν ακριβώς το ίδιο πράγμα με την ΔΩΡΕΑΝ χορηγία. Στις 6-12-2018 αναθέτουν στην εταιρεία της αρεσκείας τους που αναγράφεται πιο κάτω  ( το Παπανικολάου ίσως να έχει κάποια σχέση με τον δήμαρχο) και αποφασίζουν να δώσουν στην συγκεκριμένη εταιρεία 23.932 ευρώ για υπηρεσίες κοπής αγρίων χόρτων και ψεκασμού πεύκων γηπέδου, σύμφωνα με τα εντάλματα πληρωμής που σας παραθέτουμε πιο κάτω με τα Νο: 33,34,35,36 ύψους 23.932 ευρώ.

Δηλαδή μετά την αποδοχή της ΔΩΡΕΑΝ χορηγίας για τις ίδιες δουλειές που θα ξεκινούσε στις 27-11-2018 έδωσαν σε άλλους εργολάβους την δουλειά με τα προαναφερόμενα χιλιάρικα που την ενέκριναν μετά από 10 ημέρες από την αποδοχή.

Και οι σπατάλες δεν σταματούν εδώ. Οι παράνομες αποφάσεις, το αποφασίζουμε και διατάζουμε είναι η καθημερινότητα των διοικούντων του στολιδιού της πόλης που το κατάντησαν προβληματικό και ως μέσον οικονομικής επιβίωσης ορισμένων τυχερών. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...