Menu
A+ A A-

ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ Α.Τ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ;

Με δόλιες, παράνομες και καταχρηστικές διαδικασίες με πρωτεργάτη τον δήμαρχο 

της Γλυφάδας κ. Παπανικολάου και με την συνενοχή του Α.Τ. Γλυφάδας,

προσπαθούν να σταματήσουν την διακίνηση της έντυπης εφημερίδας μας ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ που με την πολύχρονη παρουσία της στα δημοτικά δρώμενα της πόλης και με την μαχητική της δημοσιογραφία, ενοχλεί τους εκφραστές της εξουσίας στη πόλη.

Είναι πλέον σύνηθες το φαινόμενο σε προεκλογική περίοδο να βρισκόμαστε απέναντι της οποιασδήποτε τοπικής εξουσίας, καθ' ότι η δημαρχιακή της θητεία δεν ήταν η πρέπουσα και αποδοτική προς τον Δημότη. 

Αλλά ακριβώς αυτή η προσπάθεια του ξεγυμνώματος αυτών που βλέπουν την εξουσία ως πρώτο μέλημα την επιβίωσή τους εις βάρος αυτών που τους εμπιστεύτηκαν, είναι και ο κύριος λόγος της αντιπαράθεσης με τους παράγοντες αυτούς.

Μόλις χθες το βράδυ σε συνεργείο που είχε ανατεθεί η διανομή της εφημερίδας ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου απαίτησε από το Α.Τ. Γλυφάδας να συλλάβει έναν διανομέα που βρήκε την ευκαιρία να βγάλει ένα μεροκάματο μοιράζοντας την εφημερίδα, με το πρόσχημα οτι η εφημερίδα είναι παράνομη.

Τα αστυνομικά όργανα υπάκουσαν στις διαταγές του δημάρχου και πήγαν να συλλάβουν τον διανομέα διότι τους είπε ο δήμαρχος οτι τελούσε εν παρανομία.

Οποία ξευτίλα και ξεπεσμός των θεσμών που έχουμε την ατυχία να βιώνουμε στη Γλυφάδα.

Και για να τα πάρουμε με τη σειρά.

ΚΑΝΕΝΑ έντυπο που έχει ως σκοπό και στόχο να δημοσιοποιήσει πολιτικές κρίσεις, οικονομικές καταταγγελίες κλπ προς τον πολίτη ΔΕΝ είναι παράνομο. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένη και ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να την σταματήσει με οποιοδήποτε τρόπο.

Δεν επιθυμούμε μέσα από εδώ να αναφερθούμε στους σχετικούς Νόμους. Επιφυλασσόμαστε οτι σε επανάληψη αυτής της παράνομης κράτησης και εκφοβισμού των διανομέων μας θα αποτανθούμε στα αρμόδια Εισαγγελικά και Αστυνομικά όργανα. Ας φροντίσει ο κ. Διοικητής του Α.Τ. Γλυφάδας να προστατεύσει τους πολίτες από τέτοιες διαδικασίες και όχι να παρενοχλεί ή να εκφοβίζει την διανομή των ιδεών. Διότι πως γίνεται μετά την κράτηση του φτωχού νεαρού διανομέα επί τρίωρον να αφήνεται ελεύθερος χωρίς να του αποδωθεί καμμία κατηγορία; Τι έγινε κ. Διοικητά; Τον εκφοβίσατε όπως σας έδωσε εντολή ο δήμαρχος κ. Παπανικολάου; Για να μην "τολμήσει" να την ξαναμοιράσει; Αφού είναι "παράνομη" η εφημερίδα μας γιατί δεν καταγγείλατε εμάς ως εκδότες που έχουμε ολοκάθαρα το όνομα, την ηλεκτρονική διεύθυνση και το τηλέφωνό μας στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας;

Η εφημερίδα έχει ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση. Γιατί προβήκατε σε έκννομη ενέργεια;

Όσον αφορά το "παράνομη" κ. Διοικητά πως το καταλάβατε; Μήπως έχει διαφημίσεις μέσα και στείλατε την εφορία να μας ελέγξει αν κόψαμε τιμολόγια; Πως το κρίνατε αυτό; Στείλατε σήμα σε όλα τα σωματεία των εκδοτών περιφερειακού τύπου και είδατε οτι δεν είμαστε μέσα;

Και τέλος πως αφήσατε ελεύθερο έναν "παράνομο" διακινητή εφημερίδων; Μήπως κάνατε εσείς παράνομη πράξη;

Αν και θέλουμε να συνεχίσουμε να σας αραδιάσουμε τις επιτυχίες σας προς το έγκλημα κ. Διοικητά, επιθυμούμε να το κλείσουμε εδώ και να μην δώσουμε συνέχεια σε άλλα επίπεδα. Ο καιρός θα δείξει...

Όσον αφορά τον εντολέα σας δήμαρχο κ. Παπανικολάου που "αγρίεψε" και σας κούνησε το δάχτυλο, μπορεί αν νομίζει οτι κάποιο άρθρο μας τον εξυβρίζει, τον συκοφαντεί ή οτι κάπου γράφουμε ψέμματα, ο δρόμος προς τον Εισαγγελέα είναι γνωστός του και μπορεί να αποτανθεί εκεί για να μας μηνύσει ως συκοφάντες. Αλλά να είναι σίγουρος οτι εμείς θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους για να γνωρίσουν όσοι περισσότεροι Γλυφαδιώτες ποιός είναι πραγματικά ο ρόλος αυτουνού και των μεταφερόμενων ξενόφερτων συνεργατών του.

Απάτες, λαμογιές και κομπίνες θα βγουν όλα στη φόρα θέλουν δεν θέλουν. Άλλωστε αυτοί γνωρίζουν τι εννοούμε.