Menu
A+ A A-

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΚΙΡΗ

Σε όλους τους χώρους της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης του Δήμου Γλυφάδας, έχει 

επιδωθεί ο Παπανικολάου για να αλώσει όσα περισσότερα "δυνατά χαρτιά" των δημοτικών παρατάξεων που θέλει να τα προσθέσει στο ψηφοδέλτιό του.

"Δυνατά χαρτιά" που οι ίδιοι ψηφοφόροι τα έχουν ψηφίσει και οι κατέχοντες έχουν επιδωθεί να ανταλλάξουν αυτούς τους ψήφους με κάποια ανταλλάγματα επαγγελματικά ή άλλα υλικής υφής.

Επικροτώντας στο σύνολο όλων των κινήσεων της κυβέρνησης Συριζα για την υφαρπαγή βολευτών για την στήριξή τους με ανταλλάγματα, ο Παπανικολάου ως άλλος Τσίπρας έχει επιδωθεί στο ίδιο "άθλημα" που και μόνο η μεταπήδηση αυτών των άλλων στελεχών σε αυτόν, άμεσα μεταφράζεται και στα ανταλλάγματα.

Επειδή διανύουμε αυτό το διάστημα της προεκλογικής δραστηριότητας και στελέχωσης των ψηφοδελτίων, ήδη από τις πληροφορίες μας ο Παπανικολάου μετρά 7 τέτοιες μεταγραφές και για μερικές γνωρίζουμε τι είδους συμφωνία έχει επέλθει. Συμφωνίες που δεν τιμούν κανέναν αιρετό που θέλει να τιμήσει τους ψηφοφόρους του παρά μόνο να μετρά πόσα και τι παίρνεις ως αντάλλαγμα.

Κάναμε αυτήν την εισαγωγή διότι από πληροφορίες μάθαμε οτι αυτό που έχει συμβεί τον τελευταίο μήνα με την μεταπήδηση του κ. Δημήτρη Τσακίρη στην παράταξη του Παπανικολάου, οι προσπάθειες της αποστασίας έφεραν καρπούς. Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσακίρης που εκλέγεται συνεχώς από την περίοδο του 2003 , μέχρι σήμερα με την σημαία του ΠαΣοΚ και τώρα ανήκει ως γραμματέας της συντονιστικής του Κιναλ στη Γλυφάδα, τα βρήκε με τον άλλοτε αντίπαλό του, που αρκετές φορές τοποθετήθηκε δημοσίως ενάντια στις αποφάσεις του μονάρχη και της καταδίκαζε, τα βρήκε λοιπόν και ίσως σε λίγες ώρες να ανακοινωθεί και η συνεργασία του με αυτόν που κατηγορούσε.

Αλλιώς πως θα εξηγήσουμε την παραίτησή σου από Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου αφού προβλέπεται από τον κανονισμό οτι ο αντιπρόεδρος εκλέγεται από την αντιπολίτευση;

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε την σημερινή σου απόφαση να παραιτηθείς από μέλος του ΚΑΠΠΑ ως μέλος της αντιπολίτευσης;

Μήπως Δημήτριε προσχώρησες τελικά στην συμπολίτευση;

Αποστασία που δεν υπάρχει άλλη λέξη για να δικαιολογήσεις αυτές τις λογικές. Αλλά αν κοιτάξει κάποιος κάποιες ενέργειες μπορεί να βγάλει κάποια αποτελέσματα. Πόσο ο ίδιος ο Κόκκορης δεν έχει συμμετοχή σε αυτές τις διαδικασίες προσεταιρισμού των στελεχών του στον Παπανικολάου; Ξεκίνησε με τον Δημήτρη Τσαμπήρα, συνεχίζει με τον Δημήτρη Τσακίρη άντε να δούμε και με τους άλλους Δημήτρηδες του Κόκκορη...

Αλλά ποιοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Τσακίρη να τα βρει με τον Παπανικολάου; Μήπως παίζει κάποιον ρόλο η αλλαγή κάποιων κανονισμών στη λειτουργία του ΚΑΠΠΑ; Μήπως είναι καθαρά οικογενειακό το θέμα; Μήπως τελικά ο Δημήτριος υπέκυψε στις πιέσεις πολύ κοντινού του προσώπου; Μήπως δεν γουστάρει τον νέο επικεφαλή της παράταξης που ηγείται στη θέση του Κόκκορη;

Πολλά τα μήπως φίλτατε Δημήτριε και σίγουρα αν τελικά επιλέξεις τον δρόμο της αποστασίας, θα πρέπει να αναφέρεις τους λόγους της απομάκρυνσής σου από το πολιτικό  "σπίτι" σου.

Εμείς το απευχόμαστε με όλη μας την λογική και σε καλούμε να το ξανασκεφθείς αν πάρεις την απόφαση να πας σώγαμπρος στο "σπίτι" του Παπανικολάου που κατηγορούσες μέχρι σήμερα.

Άλλωστε γιατί δεν ρωτάς τον Σφακιανάκη γιατί αποκήρυξε΄τον Παπανικολάου  και παραιτήθηκε όλων των αξιωμάτων που είχε; Γιατί δεν ρωτάς αυτόν που σε έκανε αντιδήμαρχο για πρώτη φορά, τι ήταν αυτά που του υποσχέθηκε ο Παπανικολάου και δεν τήρησε ούτε μία υπόσχεση και δέσμευση σε αυτόν;

Μην δίνεις λαβή να βρωμίσει ο ίσιος δρόμος που ακολουθούσες μέχρι σήμερα με ανταλλάγματα που θα αμαυρώσουν αυτήν την επιλογή σου. Είμαστε σίγουροι οτι υπάρχουν κι άλλες λύσεις από αυτήν που σε ανάγκασαν να υλοποιήσεις.

Και να γνωρίζεις κάτι... Πόσους νομίζεις από αυτούς που σε τίμησαν με την ψήφο τους στο πολιτικό σπίτι που ανήκεις, θα σε ακολουθήσουν στην μεταγραφή σου; Έχεις σκεφθεί οτι υπάρχει περίπτωση να σε τιμωρήσουν για την αποστασία σου αυτή και από άρχοντας να γίνεις ο περίγελως της Γλυφάδας;

Με χαρά θα περιμένουμε κάποια απάντησή σου για το θέμα αυτό και να μας διαψεύσεις για την είδηση που ανεβάζουμε.

Σ. Σ. Παρά τα επανειλλημένα τηλεφωνήματά μας, προτίμησες να μην απαντήσεις. Δικαίωμά σου αναφαίρετο, αλλά πως εμείς θα ακούγαμε και την δική σου άποψη; Εμείς πάντως μένουμε με την θριαμβολογία κάποιων αντιπάλων σου που λένε οτι "εντάξει αυτός... πάμε για άλλον"