Menu
A+ A A-

ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ: ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Κατηγορητήριο του αγωνιστή της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας Γιάννη Τζούβελη 

προς τον δήμαρχο Γλυφάδας Παπανικολάου για αχαριστία και αγνωμοσύνη, εξαπέλυσε δημόσια ο πρώτος τη τάξη Δημοτικός σύμβουλος στη Γλυφάδα.
Ο κ. Τζούβελης δεν μάσησε τα λόγια του και εξέφρασε την πικρία αλλά και την λύπη του για το κατάντημα του χαρακτήρα του Παπανικολάου που ισοπεδώνει τα πάντα και τους πάντες για να μην τολμάει κανείς να του φέρνει αντιρρήσεις.
Οι Νεοδημοκράτες της Γλυφάδας αισθάνονται απογοητευμένοι από την συμπεριφορά του κ. Παπανικολάου που με σχέδιο των μεταφερόμενων φίλων και κουμπάρων του προσπαθούν να εξοντώσουν τα στελέχη της παράταξης που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία.
Πρώτα ξεκίνησε ο Παπανικολάου με τη διάλυση της πρώτης ευημερούσας Τοπικής Οργάνωσης σε όλη την Ελλάδα, αυτήν της Γλυφάδας. Με τις ενέργειές του κατάφερε να βάλει όλα τα στελέχη να τσακώνονται μεταξύ τους και να διαλύσει τις εσωκομματικές εκλογές, αναγκάζοντας για πρώτη φορά την ηγεσία του κόμματος να παρέμβει και να απαγορέψει άξια στελέχη να ηγηθούν των εσωκομματικών εκλογών τοποθετώντας ένα αχυράνθρωπο και να κλείσει το κομματικό γραφείο που έπειτα από περισσότερα σαράντα χρόνια δεν υπάρχει Τοπική Οργάνωση στη Γλυφάδα.
Μετά ήρθε η απαξίωση του Μητσοτάκη που δεν ήθελε με τίποτα να τοποθετήσει στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών για τις Εθνικές εκλογές ή τις Ευροεκλογές τον Παπανικολάου. Δείγμα που δείχνει την περιφρόνηση της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του σημερινού δημάρχου.
Ύστερα με τις πράξεις του ανάγκασε τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να φύγουν από την παράταξη, οι οποίοι όμως εκστόμισαν βαριές κατηγορίες για την συμπεριφορά του δημάρχου.
Φυσικά σχολιάζετε έντονα από τους Γλυφαδιώτες Νεοδημοκράτες η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας που δεν θέλει να χρίσει τον δήμαρχο για τις επόμενες εκλογές, αφήνοντας να διαχέετε οτι υποστηρίζει την ανεξάρτητη κίνηση των διαφωνούντων και ανεξαρτοποιημένων δημοτικών συμβούλων που δημιουργούν την δική τους παράταξη μακριά από τον αγνώμονα και αχάριστο Παπανικολάου.
Σας δείχνουμε το βίντεο που όταν ξεκίνησε ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος του κ. Παπανικολάου Γιάννης Τζούβελης να δηλώνει επίσημα και δημόσια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο την αντίθεσή του με την τακτική της πολιτικής του ξενόφερτου Παπανικολάου, "κάποιοι" έπαιζαν με τα κουμπιά των μικροφώνων με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποιος να ακούσει το κατηγορητήριο και τους χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του αγνώμονα δημάρχου αλλά κυρίως να μην γίνει καταγραφή στα πρακτικά. Οποία κατάντια και ξεπεσμός της σημερινής δημοτικής αρχής αλλά και ο φασιστικός τρόπος κάποιων που θέλουν να μην μαθαίνει ο Γλυφαδιώτης τι πραγματικά αντιπροσωπεύει ο κ. Παπανικολάου.
Προσπαθήσαμε μέσα από τις διακοπές και το κλείσιμο των μικροφώνων ενώ φαίνονται ξεκάθαρα οι αντεγκλήσεις μεταξύ του Παπανικολάου, Τζούβελη και κάποιων παρισταμένων, να σας απομαγνητοφωνήσουμε το τι ελέγχθη και να σας το μεταφέρουμε. Ειπώθηκαν άσχημες λέξεις, κυρίως από τον έξαλλο Παπανικολάου προς τον κ. Τζούβελη κατά τον προσφιλή του τρόπο όταν κάποιος τολμάει να σηκώσει κεφάλι. Αν και γνωρίζουμε την "κρυφή" στιχομυθία, δεν μπορούμε να σας την μεταφέρουμε καθώς δεν είναι γραμμένες στα πρακτικά.
Ζητούμε την κατανόησή σας για κάποια σημεία που δεν βγάζουν νόημα, αλλά αν δείτε το βίντεο θα καταλάβετε.
Είπε ο κ. Τζούβελης:
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους της πλειοψηφίας για τη συνεργασία αυτή που 

είχαμε τα τρία χρόνια, το Δήμαρχο εδώ για τα τρία χρόνια πριν όμως θέλω να τον ευχαριστήσω και για την αγωγή που μου έκανε στο Εφετείο. Πλην όμως μέσα δεν αναφέρετε για τα περιφοράς. Σε ευχαριστήσω. Εκεί μέσα θα αποδειχθούν. Πάντως σε ευχαριστώ. Δεν τίμησες τους χίλιους τριακόσιους τόσους ψήφους που πήρα, που δεν σε ήξερε κανένας στη Γλυφάδα. Πάντως σε ευχαριστώ. Λέω, σ’ ευχαριστώ.... Να λειτουργήσει η δικαιοσύνη, τίποτα άλλο.
Ποια ψέματα; Εγώ λέω ψέματα;
Παρακολουθείστε και το σχετικό βίντεο για να απολαύσετε τις "δημοκρατικές" διαδικασίες που επέβαλλαν στο δημοτικό συμβούλιο οι σημερινοί διοικούντες.